WinWin Limburg

Ben je ondernemer?

Lokale focus

WinWin verbindt de consument met lokale ondernemers uit verschillende branches. De consument wordt via de WinWin website en App geïnformeerd over het aanbod in de omgeving en blijft zo op de hoogte van alle aanbiedingen, activiteiten en nieuwtjes.

Kwaliteit

Kwaliteit van dienstverlening staat hoog in het vaandel bij WinWin. Wij brengen iedere ondernemer onder de aandacht via een kwalitatief hoge en aantrekkelijke bedrijfspagina. Daarnaast adviseren wij onze partners en zijn de geboekte resultaten meetbaar.

Voordelig

WinWin maakt het mogelijk om de lokale ondernemer op een prijsvriendelijke manier onder de aandacht te brengen bij de (lokale) consument.

WinWin Limburg is een communicatieplatform gericht op de lokale ondernemer. Via onze website en App brengen wij u onder de aandacht bij de lokale consument.

De kracht van WinWin is dat iedere ondernemer zich op eigen wijze kan profileren. U betaalt hiervoor een vast laag tarief gedurende een periode (half jaar/jaar) en draagt geen omzetpercentages af! Het doel is om meer aandacht te genereren met als resultaat meer business voor lokale ondernemers.

‘Fijn dat ik zelf mijn publicaties mag bepalen!’ ‘Ik bereik mijn (lokale) doelgroep!’ ‘Een vast tarief, geen omzetpercentages, geen verrassingen!’ ‘Een prikkel hoeft geen korting te zijn!’ ‘Samen aandacht creëren!’