WinWin Limburg

Hoe werkt WinWin voor jou?

Groot aanbod van lokale ondernemers!

Blijf via WinWin makkelijk op de hoogte van het aanbod van lokale ondernemers uit jouw buurt.

Direct gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen!

Maak via de WinWin website of App direct gebruik van een aanbieding. Toon bij de ondernemer dat je via WinWin komt en geniet van de aanbieding. *Vooraf hoef je geen vouchers te kopen.

Mis geen enkele aanbieding, activiteit of nieuwtje!

Blijf via de Favorieten-functie altijd als eerste op de hoogte van alle aantrekkelijke aanbiedingen, activiteiten of nieuwtjes van de door jouw gekozen favoriete ondernemers.

WinWin Limburg is een communicatieplatform gericht op de lokale ondernemer. Via onze website en App brengen wij u onder de aandacht bij de lokale consument.

De kracht van WinWin is dat iedere ondernemer zich op eigen wijze kan profileren. U betaalt hiervoor een vast laag tarief gedurende een periode (half jaar/jaar) en draagt geen omzetpercentages af! Het doel is om meer aandacht te genereren met als resultaat meer business voor lokale ondernemers.

‘Via WinWin ben ik snel op de hoogte van lokale ondernemers uit mijn omgeving, TOP!’ ‘Ik kan direct gebruik maken van een aanbieding bij de ondernemer, ik hoef niets te kopen.’ ‘Mooi lokaal overzicht van ondernemers.’ ‘Interessante eerlijke aanbiedingen van ondernemers.’ ‘Ik ben weer op de hoogte wat er speelt bij ondernemers in mijn straat.’