Masterclass Limburgse wijn

29/10/2018

Limburgs bier en Limburgse wijn scoren hoog in Nederland en zelfs over de grenzen. Limburgers zijn daar trots op. La Saison Culinaire de l'Euregio Meuse-Rhine wil de kennis over Limburgs bier en Limburgse wijn verbreden bij de horeca door korte, intensieve workshops.

Maurice Warnier geeft trainingen/proeverij- en onder auspiciën van de Stichting Promo- tie Limburgse Wijn en La Saison Culinaire de l'Euregio Meuse-Rhine. Deze trainingen zijn af- gestemd op bedienende horecamedewerkers, sommeliers en horeca-eigenaren. Deelname kost € 22,50 per persoon, exclusief BTW.

De trainingen worden gegeven bij Hanos in Heerlen en het promotiecentrum Limburgse wijn, Bassinkade 6, Maastricht. De data: maandag 17/9 en 10/12 van 16.00 tot 18.00 uur en 29/10 en 19/11 van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Deelnemers aan deze training ontvangen een pro- motiepakket met 1 routedesvins-kaart, 1 clubkaart Vrienden van Limburgse wijn, 1 raamsticker, "wij schenken Limburgse wijn", 1 set tafeldisplays met opschrift "wij schenken Limburgse wijn" en de mo- gelijkheid een "privilege" te bieden voor wijnclub- leden en daarmee extra publiciteit voor hun zaak.

Inschrijven: Jules Odekerken, [email protected], telefoon 06 50 66 11 77.