AFGELAST Museumnacht Maastricht

17/04/2020

Het belooft een bijzondere Art Night Out te worden op vrijdag 17 april in Maastricht. Museumnacht Maastricht barst dan namelijk voor de 5e keer uit haar voegen en zet de stad volledig op z'n kop! 13 Art venues (waaronder voor het eerst ook Theater aan het Vrijthof) brengen elk op eigen wijze de wereld van kunst tot leven en verrassen jong en oud met een once-in-a-night-time programma.

Geniet met één ticket van spraakmakende exposities, adembenemende performances, fascinerende historische ontdekkingen, indrukwekkende installaties en video-art, spannende soundscapes en cross-overs, workshops, talks, tours, live-music en meer. Het is inmiddels een kunst op zich om alles te ervaren. Gelukkig trakteert Museummacht Maastricht dit jaar op een extra uur en openen de deuren al om 19:00 uur!

Geen enkele Museumnacht Maastricht is hetzelfde! Hoewel de organisatie niet al te veel wil verklappen, belooft de 5e editie een feest te worden waarvan ieders hart sneller gaat kloppen. Het jubileum programma verschijnt vanaf februari 2020 online.

Overzicht

Prijs

Raadpleeg de website voor meer informatie.

Data2020 april 17
ContactDiverse locaties, Maastricht Bezoek website