Over Aesthetics Nathalie

Sinds 1996 dé specialist in persoonlijke huidverjonging en huidverbetering. Dit alles op een natuurlijke verantwoorde wijze.

Nathalie is sinds 1993 schoonheidsspecialiste en heeft daarna 2 HBO opleidingen gevolgd namelijk voor natuurgeneeskundig therapeut en voor huidverjonging en huidverbeteringsspecialist.

Aesthetics Nathalie beheerst de nieuwste behandeltechnieken en producten, die ingezet kunnen worden voor o.a. rimpels, fijne lijntjes, verslapte huid, pigmentvlekken, acne, grove poriën, droge huid, littekens, striae, rosacea. Hierbij wordt zowel de oorzaak als het gevolg aangepakt gebruikmakend van het zelfherstellend vermogen van de huid.
Daarbij werkt Aesthetics Nathalie uitsluitend met natuurlijke en diervriendelijke middelen zonder inspuitingen of operaties.

Onze methodes zijn gegarandeerd veilig, doeltreffend en duurzaam!

Tijdens een intake-behandeling worden uw wensen besproken en geven u daarbij een eerlijk en haalbaar advies. Na het intake gesprek wordt er een behandelplan op maat gemaakt dat u later per email of post ontvangt. Hierin word beschreven welke behandelingen worden toegepast gebaseerd op uw wensen en ontvangt u een uitleg over de behandelingen en producten met de bijbehorende prijzen zodat het voor u als klant in één oogopslag duidelijk is.

Op deze wijze is succes gegarandeerd en voelt u zich goed geïnformeerd en op uw gemak.

Daar het milieu en de dieren ons nauw aan het hart gaan maken wij uitsluitend gebruik van dier- en milieu vriendelijke producten.Video not found

Notgerusweg 1
6212 BJ, Maastricht

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Volg ons op social media