New Bakkerij Aroma Landgraaf

Wij versturen ons ambachtelijke speltbrood door heel Nederland, bestel eenvoudig via onze webshop!

From Limburg with love

Wij willen meer mensen laten genieten van ons brood, en tegelijkertijd bijdragen aan een gezonde, bewuste levenswijze. Daarom zijn onze broden, aromatisch en met pure ingrediënten bereid, nu vanuit overal in Nederland te bestellen. Proef de Limburgse bodem, in onze spelt- rogge- en biologische broden, bereid met regionale producten en zonder chemische toevoegingen.

Wij verzenden door heel Nederland, u kunt uw bestelling door PostNL laten bezorgen op donderdag of vrijdag. De gewenste leverdatum kunt u selecteren op het afrekenformulier.

Kijk op: www.bakkerij-aroma.com/winkel

New Bakkerij Aroma Landgraaf

100% speltbrood gemaakt van Kollenberger Spelt

Spelt is één van de oudste graansoorten ter wereld. Speltgraan zit boordevol eiwitten, vitaminen, mineralen, suikers en vetten en past daarmee uitstekend in een bewuste levensstijl. Spelt draagt bij aan een goede darmflora, heeft een gunstig effect op de bloedsuikerspiegel, het is goed voor hart en bloedvaten en draagt bij aan een goed humeur.

Spelt is een natuurlijk oergraan met milieukeurmerk: het stelt weinig eisen aan de bodem, gedijt in bijna elk klimaat, het is minder vatbaar voor ziekten en heeft weinig bemesting nodig. Het is dus niet alleen lekker en gezond, maar ook goed voor het milieu.

Spelt is een mooi en gezond alternatief voor tarwe. Spelt lijkt veel op tarwe, maar bevat meer vetten en eiwitten en hogere gehaltes aan vitaminen en mineralen, die een positief effect hebben op de energiehuishouding. Vanwege het hoge gehalte aan gluten, is spelt niet geschikt voor mensen met een glutenintolerantie.

Wij maken in onze bakkerij uitsluitend gebruik van Kollenberger speltgraan. Dit graan dankt zijn naam aan de locatie waar het oorspronkelijk werd verbouwd: de Kollenberg in Sittard. Proef en ervaar zelf de pure smaakbeleving van speltgraan.

We hebben in onze bakkerij iedere dag zo'n 15 verschillende Speltbroden. Kom eens een kijkje nemen in onze winkel!

New Bakkerij Aroma Landgraaf

Heerlijke Limburgse vlaai

Wist u dat Kollenberger Spelt niet alleen lekker is in brood?

Wij bakken heerlijke speltbroden, maar gebruiken spelt ook om overheerlijke vlaaien te bakken. Appel, rijst, abrikozen noem maar op. Het is ook mogelijk om sommige vlaaien veganistisch en lactosevrij te bestellen.

Bel of mail ons voor meer informatie!

Over Bakkerij Aroma

Aroma, amorA

Aroma staat voor liefde.

Voor liefde voor het vak. Liefde voor brood. Voor vlaai.
En voor alle andere specialiteiten die wij op authentieke wijze en met alleen de beste ingrediënten voor u bakken.

Wij werken in onze ambachtelijke bakkerij voornamelijk met ingrediënten van Limburgse bodem; eerlijke streekproducten met een pure smaak, die passen in een lekker gezonde en toch ook Bourgondische levensstijl.

Op de Heugden 42
6371 XM, Landgraaf

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 07:00 - 15:00
Zondag Gesloten
Volg ons op social media