Tip Bij PAULS Wijlre

​Kom op iedere 1e of 3e zondag in de maand Puur Preuve!

Kom op iedere 1e of 3e zondag in de maand Puur Preuve bij Pauls, uit onze keuken komen de lekkerste huisgemaakte hepkes, alles vers en puur bereid. Bij Pauls geen e-nummers, conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Allemaal puur en eerlijke hepkes. Wat dacht U van echte Limburgse streekgerechten zoals zuurvlees, tete du veau of een ragout met kip en paddenstoelen. Wij proberen U telkens weer te verrassen met een variatie aan hepkes. Als afsluiter kunt U genieten van onze huisgemaakte zoete lekkernijen zoals ijstaart, crumble met ijs of een hapje hemelse modder met een bolletje ijs. Laat U verwennen met puur preuve bij Pauls op iedere 1e zondag van de maand om 11.00 uur of iedere 3e zondag van de maand om 17.00 uur.

Met groepen vanaf 20 personen is het ook mogelijk om op andere dagen/tijdstippen te reserveren, neem daarvoor contact op met Paul.

Maak hier je reservering.

Over Bij PAULS

PAULS passie

Jaren geleden besloot zijn vader naast groenten ook aardbeien te gaan verbouwen. Daar konden de kinderen een leuke zakcent mee verdienen. Pauls liefde voor de aardbei was geboren. Behalve verkoop vanuit het boerderijwinkeltje is hij later bij horeca en bakkerijen aan huis gaan leveren. En toen was daar opeens die oude vrouw in België die een kippenstal bezat en daarnaast taartjes maakte en verkocht. Haar overheerlijke taartjes van abrikozen met rabarber deden Paul zich realiseren dat hij zijn hart moest volgen. Resultaat? Een prachtige combinatie van zijn passies voor ijs, fruit en hout in de vorm van een gezellige ijsboerderij. Een knusse ambiance waar buurtbewoners elkaar ontmoeten, wandelaars en fietsers even tot rust kunnen komen, feestjes worden gevierd en nog veel meer. Vanzelfsprekend met meer dan 100% aandacht voor de gasten en hun innerlijke mens.

Klapstraat 2
6321 RA, Wijlre

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00 - 18:00
Donderdag 11:00 - 18:00
Vrijdag 11:00 - 18:00
Zaterdag 11:00 - 20:00
Zondag 11:00 - 20:00
Volg ons op social media