Tip De Stroopstooker Bunde

Stroop van Puur jonagold en van Puur Schone van Boskoop

Ons originele product; Stroop van Puur jonagold en Stroop van Puur Schone van Boskoop. De prijs van onze Puur Jonagold of Puur Schone van Boskoop is €4,95. Hiervoor krijgt u 300 gram uitzonderlijke en unieke stroop gemaakt van Jonagold of Schone van Boskoop appelen. In een glazen potje met goudkleurige deksel en etiket, zonder alures. Zoals stroop ooit bedoeld is. Daarnaast hebben we een koddig kleintje, 30 gram in een glazen potje, €1,50. Voor de grootverbruiker is er nu ook het Witje, een emmer van 3kg.

Voor regelmatig grotere afnames, vanaf 24 potten of 1 kilo StroopBomBons, gelden speciale prijzen. Neemt u hiervoor contact met ons op?

Bestellen kan via de telefoon, voordeel is dat u dan de Opperstooker zelf aan de lijn krijgt, of via email of zelfs via Facebook. Ook zijn er verschillende webwinkels, mocht u ver van ons sjoen Limburg zijn, die onze producten voeren. U ziet, we gaan mee met de tijd...

Over De Stroopstooker

Fijn! U heeft ons gevonden. Misschien heeft u gezocht op woorden als appelstroop, ambacht, of streekproducten. Of op passie of Bourgondisch tafelen of op Limburg. Al deze woorden zijn van toepassing op De Stroopstooker.

De Stroopstooker maakt authentieke Limburgse appelstroop, maar zoals u hem nog nooit eerder heeft geproefd. Dat zeggen we niet om op te scheppen of om u te vleien met mooie verkooppraatjes.

Beukenlaan 51
6241 AJ, Bunde

Maandag Op bestelling
Dinsdag Op bestelling
Woensdag Op bestelling
Donderdag Op bestelling
Vrijdag Op bestelling
Zaterdag Op bestelling
Zondag Op bestelling
Volg ons op social media