Grand Café Edd's

Over Grand Café Edd's

's Middags een terrasje pikken, 's avonds lekker eten en tot in de late uurtjes borrelen, Grand Café EDD’s heeft het allemaal. Vanaf het begin is Grand Café EDD’s niet meer weg te denken in Maastricht en wordt dan ook bezocht door de Maastrichtenaar en toerist. Op onze site proberen wij u zo veel mogelijk te informeren maar mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Als gast voelt u zich bijzonder welkom in dit industrieel horecabedrijf.
Het interieur is gebaseerd op de oude Limburgse mijnen. De elementen hiervan zijn terug te vinden in de zaak zoals: originele lampen, een schachtventilator en de glazen lichtkoepel.
De warme aankleding en de kunst uit moeders atelier, geeft Grand Café EDD’s een bijzondere sfeer.
Uiteraard staat Grand Café/Restaurant EDD’s bekend om haar livemuziek, heerlijk verse producten en de sfeervolle aankleding. Wist u dat ons Grand Café/Restaurant beschikt over 100 zitplaatsen en dus bij uitstek een zeer geschikte feestlocatie voor groepsreserveringen. Ook voor lunch, diner en buffetten. Wij organiseren met plezier uw groepsuitje, netwerkborrel, jubileum of andere bedrijfsaangelegenheden. Ook zijn wij perfect om met een klein gezelschap te komen lunchen, diner en te borrelen. Ook  hebben een breed assortiment aan speciaal bieren.

Heggenstraat 3
6211 GW, Maastricht

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 02:00
Woensdag 12:00 - 02:00
Donderdag 12:00 - 02:00
Vrijdag 12:00 - 02:00
Zaterdag 12:00 - 03:00
Zondag 12:00 - 02:00
Keuken geopend tot 22:00
Volg ons op social media