Hof van Huntjens

Over Hof van Huntjens

Midden in de oude dorpskern Amby aan de voet van het Heuvelland en aan de rand van Maastricht, ligt al meer dan twee eeuwen de Hof van Huntjens. Vroeger een prachtige heren-boerderij, nu een heerlijke herberg waar het altijd brandende haardvuur iedereen verwarmd.

Sinds 17 maart 2013 kunt u bij François en Estelle Meurders terecht om op deze historische plek samen te genieten van heerlijke streekgerechten, volgeurende wijnen en diverse speciaalbieren. 

Francois is geboren en getogen in Amby en is al jaren chefkok in diverse gerenommeerde restaurants in Limburg. Nu krijgen ze samen de kans om een lang gekoesterde wens te vervullen en samen deze herenboerderij en herberg nieuw leven in te blazen. 

HERBERG – BRASSERIE Hof van Huntjens, de hoeskamer van Amby, is een plek om heerlijk te vertoeven na een lange wandeling of fietstocht in het aangrenzende Heuvelland. Kom genieten van een hapje en een drankje met als specialiteit Limburgse streekgerechten voor een betaalbare prijs. Dagelijks verse gerechten op ambachtelijke wijze bereid.

Hof van Huntjens is van dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 12:00 uur (maandag rustdag). 

In de melkkamer of de voormalige gooikamer kunt u genieten van een hapje en een drankje. De open haard zorgt meteen voor een gezellige sfeer. Ga voor een uitgebreid diner naar de hoeskamer, ook met open haard waar u zich meteen thuis voelt. Zodra de zon zich laat zien, dan kunt u ook van de gerechten genieten op een van de gezellige terrassen. Een feestje, een vergadering of bijvoorbeeld een wijnavond? Dat kan in onze gewelven kelder. Of kom overnachten in een van de luxe appartementen. Kortom: voor een tussendoortje, een stop tijdens een wandeling, een uitgebreid diner of een zakelijke bijeenkomst zijn er volop mogelijkheden. François en Estelle zullen er alles aan doen om het u naar uw zin te maken. 

Kom eens binnen, geniet van een drankje of gerecht in deze Bourgondische sfeer en informeer naar de mogelijkheden!

Ambyerstraat-Noord 74
6225 EG, Maastricht

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 00:00
Woensdag 12:00 - 00:00
Donderdag 12:00 - 00:00
Vrijdag 12:00 - 00:00
Zaterdag 12:00 - 00:00
Zondag 12:00 - 00:00