MakroSol Terrasoverkappingen

New MakroSol Terrasoverkappingen Nuth

Nieuw! Een sandwichpaneel zorgt ervoor dat de overkapping koel blijf

Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw!

Met de toenemende zomerse warmte geeft Makrosol u de mogelijkheid om te kiezen voor een Sandwichpaneel! De beplating is massief waardoor zonlicht geen kans krijgt en de overkapping koel blijft.

Sandwichpanelen zijn volledig of gedeeltelijk opgebouwd uit kunststof. Onze aluminium sandwichpanelen hebben een toplaag van slechts 0,8 mm en zijn uitermate geschikt voor dak toepassingen. De witgelakte panelen zijn verkrijgbaar in een dikte van 16 of 32 mm. De plaatbreedte bedraagt 1200 mm.


*Voor meer informatie neem via 'WinWin Limburg' vrijblijvend contact op met ons: 045-5778564

Over MakroSol Terrasoverkappingen

MakroSol levert en monteert aluminium terrasoverkappingen met polycarbonaat beplating in heel Nederland, België, Duitsland en Engeland. MakroSol is gevestigd in Nuth op het bedrijven terrein "De Horsel" direct langs de A76.

MakroSol terrasoverkappingen werkt met materiaal van een zeer hoge kwaliteit. Zowel het dikwandige aluminium waar de constructie van gemaakt wordt als de polycarbonaat platen zijn van een zeer hoge kwaliteit en hebben daarom ook 10 jaar fabrieksgarantie!

Naast terrasoverkappingen en carports levert en monteert MakroSol ook windvaste Zip-screens. Dit zijn screens waarmee de terrasoverkapping of balkon kunnen worden dichtgemaakt indien gewenst. De screens zitten volledig in een geleider, waardoor ze gegarandeerd zijn tot windkracht 10!

Nieuws van MakroSol Terrasoverkappingen
10/07/2019

Nieuw! Een sandwichpaneel zorgt ervoor dat de overkapping koel blijf

Met de toenemende zomerse warmte geeft Makrosol Terrasoverkappingen u de mogelijkheid om te kiezen voor een Sandwichpaneel! De beplating is massief waardoor zonlicht geen kans krijgt en de overkapping koel blijft. Sandwichpanelen zijn volledig of gedeeltelijk opgebouwd uit kunststof. Onze aluminium sandwichpanelen hebben een toplaag van slechts 0,8 mm en zijn uitermate geschikt voor dak toepassingen. De witgelakte panelen zijn verkrijgbaar in een dikte van 16 of 32 mm. De...

Lees verder

Reijmersbekerweg 27
6361 HE, Nuth

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Volg ons op social media