Mignonne Parfum

Over Mignonne Parfum

Mignonne staat voor service, kwaliteit en exclusiviteit.

Wanneer u een bezoekt brengt aan Mignonne staat de koffie voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid geuradvies. Onder het genot van een kopje koffie kijken we met u naar uw wensen. Al ons personeel heeft een kennis van de producten. Door de expertise van het personeel kunnen we u van een gedegen advies voorzien. Voor ons is iedere klant gelijk; de liefhebber die al een aantal exclusieve geuren in de verzameling heeft, maar ook een nieuwe klant die op zoek is naar een nieuwe geur. We vinden het belangrijk dat iedere klant met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Wij houden onze klanten graag op de hoogte via social media. Via facebook, twitter en onze website kunnen onze klanten op de hoogte blijven van alle nieuwigheden binnen ons bedrijf.

Onze exclusiviteit is gelegen in het aanbieden van niche merken. Dit zijn merken die zich richten op een specifiek gedeelte van de parfumeriebranche, welke vaak terug te vinden zijn bij de particuliere parfumeries. Het unieke aan deze merken is dat elk merk zijn eigen verhaal heeft. Vaak zijn het familiebedrijven die de plantages, waar de ingredienten voor de geuren worden verbouwd, en de productie van de geuren in eigen beheer hebben. De kwaliteit van de geuren wordt op deze wijze gewaarborgd.

Het grootste deel van de geuren in ons assortiment is opgebouwd uit natuurlijke ingredienten. Het gebruik van natuurlijke ingredienten maakt dat een geur bij iedereen anders ruikt. De geur past zich als het ware aan aan de persoon die hem draagt.

Als extra service voor onze klanten bieden wij verscheidene salonbehandelingen aan. Onze ervaren schoonheidsspecialiste zorgt ervoor dat de klant ontspannen en weer opgeladen met nieuwe energie de salon verlaat. In de salon bieden wij aan: reinigende behandelingen, uitgebreide behandelingen en specifieke behandelingen. De behandelingen zijn geschikt voor alle leeftijden en worden aangepast aan de wensen en behoeften van de klant.

Wolfstraat 5
6211 GM, Maastricht

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18.00
Woensdag 10:00 - 18.00
Donderdag 10:00 - 21.00
Vrijdag 10:00 - 18.00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
Volg ons op social media