Info Paul Block Optiek Eijsden

​ZEISS EnergizeMe brillenglazen! Tijd om uw vermoeide ogen te verfrissen.

ZEISS EnergizeMe brillenglazen

Hoe voelen uw ogen aan het eind van de dag? Bent u een contactlensdrager en merkt u dat uw ogen vermoeid zijn na het dragen van uw contactlenzen? Wilt u weer hetzelfde comfort ervaren als wanneer u 's ochtends uw lenzen indoet? ZEISS heeft speciaal voor contactlensdragers een nieuw en innovatief brillenglas ontwikkeld wat uw ogen verfrist na het dragen uw contactlenzen, ZEISS EnergizeMe.

Deze brillenglazen bieden u de volgende voordelen.

  • Het helpt vermoeide ogen te ontspannen
  • Voorkomt verdere oogstress
  • Biedt helder en scherp zicht

ZEISS EnergizeMe brillenglazen zijn de eerste brillenglazen speciaal voor contactlensdragers en maken het overschakelen van lenzen naar een bril gemakkelijk. Daarnaast zijn ZEISS EnergizeMe brillenglazen uitgerust met een ondersteuning en een speciale coating voor het kijken op digitale schermen. Dit zorgt ervoor dat uw ogen tot rust komen na het dragen van contactlenzen terwijl u TV kijkt of uw tablet of smartphone gebruikt. Het blauwe licht afkomstig van deze schermen worden gefilterd waardoor meer oogstress voorkomen wordt.

Wilt u meer weten over deze brillenglazen of advies over uw lenzen? Neem dan contact op met Paul Block Optiek of bel ons vrijblijvend voor een afspraak.

Actie Paul Block Optiek Eijsden

Stijlvol en veilig in de zomerzon met een zonnebril...

Zonnebril actie: al vanaf €29,95* stijlvol en veilig in de zomerzon

Inmiddels zitten we alweer vol in de lente en dat betekent dat ook de zomerzon zich snel laat zien. Naast een heerlijke warmte brengt deze helaas ook UV-straling met zich mee wat schadelijk is voor onze ogen. Paul Block Optiek helpt u met plezier uw ogen te beschermen. Stap gerust binnen bij onze winkel in Eijsden, u scoort al een prachtige zonnebril vanaf €29,95!*

Een zonnebril als stijlvolle accessoire én beschermmiddel

Met een mooie zonnebril kunt u iedere soort outfit compleet maken, van zakelijk tot festival chique. U kunt het dragen als verlengde van uw persoonlijkheid maar natuurlijk ook gewoonweg voor het gemak of de bescherming. Een zonnebril beschermt uw ogen tegen fel zonlicht en zorgt voor een verhoogd kijkcomfort. Zeker wanneer u kiest voor een zonnebril op sterkte met enkelvoudige of multifocale glazen.

Prachtige zonnebrillen, ook op sterkte met korting!

Bij Paul Block Optiek scoort u al een zonnebril vanaf € 29,95 maar daar stopt het niet! Ook bij een zonnebril op sterkte kunt u profiteren van een prettige korting. Zo heeft u er al één met unifocale glazen vanaf € 169,- en met multifocale glazen vanaf € 299,-! We nodigen u graag uit om langs te komen in Eijsden. Met onze ruime collectie vindt u geheid een zonnebril die bij u past.

*Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Over Paul Block Optiek

Paul Block Optiek is een modern en dynamisch bedrijf dat sinds 1993 gevestigd in Eijsden (bij Maastricht). Daarnaast kunt u – uitsluitend op afspraak - in de avonduren terecht in de avond-optiekzaak in Vroenhoven in België (bij Vlijtingen, Veldwezelt, Riemst, Zichen en Kanne).

Bij Paul Block Optiek kunt u terecht voor een uitgebreide oogmeting, contactlenzen, 2nd opinion, eerlijke en persoonlijke adviezen, de nieuwste trends in brilmonturen en nog veel meer....

Paul Block Optiek; dé optiekzaak waar passie en perfectie de standaard is!

De medewerkers:
Dhr Paul Block (Directeur, Opticiën en Contactlensspecialist)
Mevr Rachelle Block (Eye Wellness en Schoonheidsspecialiste)
Mevr Yolanda Dijkstra (Verkoopmedewerkster)
Mevr Claudia Gollub (Verkoopmedewerkster)
Dhr Rian Jungslager (Opticiën en Verkoopmedewerker)
Dhr Alex Marres ( Opticiën en Contactlensspecialist)
Mevr Lindsay Jongen (Verkoopmedewerkster)
Dhr Philippe Tulemello (Verkoopmedewerker)

Tot ziens bij Paul Block Optiek in Eijsden en Vroenhoven.

Nieuws van Paul Block Optiek
11/09/2018

Paul Block Optiek is jarig!

De bekendste en compleetste optiekzaak van Eijsden en omstreken is dit jaar namelijk 25 jaar gevestigd in Eijsden. Een verjaardag die absoluut niet onopgemerkt voorbij zal gaan, want.. wie jarig is, trakteert! Paul Block nodigt u van harte uit om dit jubileum op zaterdag 22 september tussen 12.00 uur en 17.00 uur te komen vieren. In en nabij Paul Block Optiek zullen diverse festiviteiten plaatsvinden. Onder andere live muziek van Humphrey Pourchez...

Lees verder

17/07/2018

Nachtlenzen corrigeren uw ogen terwijl u slaapt

Nachtlenzen zijn contactlenzen die u alleen ’s nachts draagt. Tijdens uw slaap corrigeren de lenzen uw ogen, zodat u overdag scherp kunt zien zonder bril of contactlenzen. Nachtlenzen zijn harde, zuurstofdoorlatende lenzen die een speciale vorm hebben. Daardoor wordt het hoornvlies langzaam platter gemaakt en verandert de sterkte. Ervaart u het dragen van lenzen overdag als oncomfortabel? Dan zijn nachtlenzen een uitkomst. Doordat u ze draagt tijdens uw slaap, voelt u...

Lees verder

Breusterstraat 45
6245 EH, Eijsden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Volg ons op social media