Actie Paul Block Optiek Eijsden

Complete bril incl. ontspiegelde glazen in 1 uur!

U wilt een nieuwe bril maar hebt weinig tijd?

Maak dan even een bril pitstop bij Paul Block Optiek!

In slechts één uur meten we niet alleen uw ogen, we maken ook uw nieuwe bril helemaal in orde.
De glazen hebben we namelijk gewoon op voorraad. Trouwens, dankzij onze enorme collectie monturen is het uitkiezen van een nieuw montuur ook zo gebeurd! Tot snel!

*Vraag naar onze voorwaarden
*Actie geldig t/m zaterdag 30 maart 2019
*-/+4 tot cyl.-2
*Toeslag multifocale glazen €150,- p.p.

Info Paul Block Optiek Eijsden

​ZEISS EnergizeMe brillenglazen! Tijd om uw vermoeide ogen te verfrissen.

ZEISS EnergizeMe brillenglazen

Hoe voelen uw ogen aan het eind van de dag? Bent u een contactlensdrager en merkt u dat uw ogen vermoeid zijn na het dragen van uw contactlenzen? Wilt u weer hetzelfde comfort ervaren als wanneer u 's ochtends uw lenzen indoet? ZEISS heeft speciaal voor contactlensdragers een nieuw en innovatief brillenglas ontwikkeld wat uw ogen verfrist na het dragen uw contactlenzen, ZEISS EnergizeMe.

Deze brillenglazen bieden u de volgende voordelen.

  • Het helpt vermoeide ogen te ontspannen
  • Voorkomt verdere oogstress
  • Biedt helder en scherp zicht

ZEISS EnergizeMe brillenglazen zijn de eerste brillenglazen speciaal voor contactlensdragers en maken het overschakelen van lenzen naar een bril gemakkelijk. Daarnaast zijn ZEISS EnergizeMe brillenglazen uitgerust met een ondersteuning en een speciale coating voor het kijken op digitale schermen. Dit zorgt ervoor dat uw ogen tot rust komen na het dragen van contactlenzen terwijl u TV kijkt of uw tablet of smartphone gebruikt. Het blauwe licht afkomstig van deze schermen worden gefilterd waardoor meer oogstress voorkomen wordt.

Wilt u meer weten over deze brillenglazen of advies over uw lenzen? Neem dan contact op met Paul Block Optiek of bel ons vrijblijvend voor een afspraak.

Over Paul Block Optiek

Paul Block Optiek is een modern en dynamisch bedrijf dat sinds 1993 gevestigd in Eijsden (bij Maastricht). Daarnaast kunt u – uitsluitend op afspraak - in de avonduren terecht in de avond-optiekzaak in Vroenhoven in België (bij Vlijtingen, Veldwezelt, Riemst, Zichen en Kanne).

Bij Paul Block Optiek kunt u terecht voor een uitgebreide oogmeting, contactlenzen, 2nd opinion, eerlijke en persoonlijke adviezen, de nieuwste trends in brilmonturen en nog veel meer....

Paul Block Optiek; dé optiekzaak waar passie en perfectie de standaard is!

De medewerkers:
Dhr Paul Block (Directeur, Opticiën en Contactlensspecialist)
Mevr Rachelle Block (Eye Wellness en Schoonheidsspecialiste)
Mevr Yolanda Dijkstra (Verkoopmedewerkster)
Mevr Claudia Gollub (Verkoopmedewerkster)
Dhr Rian Jungslager (Opticiën en Verkoopmedewerker)
Dhr Alex Marres ( Opticiën en Contactlensspecialist)
Mevr Lindsay Jongen (Verkoopmedewerkster)
Dhr Philippe Tulemello (Verkoopmedewerker)

Tot ziens bij Paul Block Optiek in Eijsden en Vroenhoven.

Nieuws van Paul Block Optiek
11/09/2018

Paul Block Optiek is jarig!

De bekendste en compleetste optiekzaak van Eijsden en omstreken is dit jaar namelijk 25 jaar gevestigd in Eijsden. Een verjaardag die absoluut niet onopgemerkt voorbij zal gaan, want.. wie jarig is, trakteert! Paul Block nodigt u van harte uit om dit jubileum op zaterdag 22 september tussen 12.00 uur en 17.00 uur te komen vieren. In en nabij Paul Block Optiek zullen diverse festiviteiten plaatsvinden. Onder andere live muziek van Humphrey Pourchez...

Lees verder

17/07/2018

Nachtlenzen corrigeren uw ogen terwijl u slaapt

Nachtlenzen zijn contactlenzen die u alleen ’s nachts draagt. Tijdens uw slaap corrigeren de lenzen uw ogen, zodat u overdag scherp kunt zien zonder bril of contactlenzen. Nachtlenzen zijn harde, zuurstofdoorlatende lenzen die een speciale vorm hebben. Daardoor wordt het hoornvlies langzaam platter gemaakt en verandert de sterkte. Ervaart u het dragen van lenzen overdag als oncomfortabel? Dan zijn nachtlenzen een uitkomst. Doordat u ze draagt tijdens uw slaap, voelt u...

Lees verder

Breusterstraat 45
6245 EH, Eijsden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Volg ons op social media