-25% Reisburo Globus Maastricht

25% korting op je Disney Hotel en tickets!

Ontvang nu tot 25% korting op je Disney Hotel en tickets* + per persoon per nacht een gratis ontbijtmenu in het Walt Disney Studios Park én gratis lunch of diner in je Disney Hotel of de Disney Parken**

Beleef betoverende dagen in Disneyland Paris!


*Wil je gebruik maken van deze aanbieding print de voucher / reserveer of laat de unieke code (in de App) aan de ondernemer zien.

Over Reisburo Globus

Zekerheid
Als Globus-klant kunt u rekenen op zekerheid, omdat onze reisbureaus zijn aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en voldoen aan de richtlijnen van deze organisaties. Onze medewerkers maken een gratis prijsvergelijking en via onze gratis e-mail nieuwsbrief kunt u op de hoogte blijven van het laatste reisnieuws, onze laatste aanbiedingen en last minutes.

Service en kwaliteit
Als organisatie willen wij u de best mogelijke service en kwaliteit bieden. De kennis van onze ervaren medewerkers wordt via cursussen en studiereizen op hoog niveau gehouden. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor groepsreizen, zowel met zakenrelaties als met vrienden of familie. Cruisevakanties en Afrikareizen zijn andere specialisaties van ons reisburo. Onze reisadviseurs nemen u graag het werk uit handen en leggen u snel een vakkundig en op maat gesneden reisvoorstel voor.

Einsteinstraat 18
6227 BX, Maastricht

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Volg ons op social media