Short Golf Het Rijk van Margraten

-30% Short Golf Het Rijk van Margraten Cadier en Keer

30% korting bij Early Bird & Twilight!

Alle golfbanen van Het Rijk

Dit hele golfseizoen speelt u op al onze golfbanen Early Birds en Twilights. Golfen bij zonsopkomst of in de heerlijke avondzon? Start u uw golfronde voor 08.30 of na 16.00 uur. U krijgt dan tot 30% korting op onze normale greenfeeprijzen. Reserveer uw starttijd.

Take5 in Limburg / 5x golf voor slechts € 99

Golfbaan Het Rijk van Margraten

Meer dan eens vroeg uit de veren of laat in de middag nog een ronde lopen? In Limburg breiden we de Early Bird & Twilight Golf uit met een Take5 tarief. Een ideale start van uw dag of een fijne afsluiter reserveert u bij Het Rijk van Margraten. Voor slechts € 99 loopt u 5 x 9 holes bij zonsopkomst of aan het eind van de dag. Gekochte rittenkaarten blijven geldig t/m 31 december 2019.


*Wil je gebruik maken van deze aanbieding print de voucher / reserveer of laat de unieke code (in de App) aan de ondernemer zien.

-25% Short Golf Het Rijk van Margraten Cadier en Keer

Aanbieding 4=3! Kom met 4 personen spelen en u betaalt voor 3 personen!

Short Golf is een leuke activiteit die op Het Rijk van Margraten gespeeld kan worden op een prachtige 9-holes Par 3 baan. Door de “kleine” afstanden, tussen 50 en 80 meter, is het spel geschikt voor iedereen en uitdagend op elk niveau. Of u nu nog nooit gegolfd heeft of een gevorderde golfer bent en het korte spel wilt oefenen: u bent van harte welkom!

Iedereen kan Short Golf spelen, dus kom zoals u bent. Zorg wel voor sportschoenen en kleding waarin u zich lekker kunt bewegen. Ballen en clubs mag u van Het Rijk van Margraten lenen en een korte instructie is in de prijs inbegrepen. U kunt alleen komen, met uw partner of met een groep familie, vrienden of collega’s. Wij kunnen u diverse leuke arrangementen aanbieden!

Short Golf tarieven 2018

· Short Golf 9 holes: € 12,50 p.p. (€8,50 p.p. voor kinderen en studenten)
· Short Golf 18 holes: € 16,50 p.p. (€12,50 p.p. voor kinderen en studenten)
· Short Golf dagkaart: € 25,- p.p.
· Short Golf groepstarieven: op aanvraag (https://www.golfenophetrijk.nl...)


*Wil je gebruik maken van deze aanbieding print de voucher / reserveer of laat de unieke code (in de App) aan de ondernemer zien.

Over Short Golf Het Rijk van Margraten

Short Golf Het Rijk van Margraten

In het Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten. De 18-holes golfbaan verkeert in topconditie en het hoogteverschil in de baan is maar liefst 50 meter en dankzij professioneel baanonderhoud is golfen op de golfbaan het hele jaar door mogelijk. Daarnaast beschikt Het Rijk van Margraten over een 9-holes Short Golfbaan, een overdekte driving range en een sfeervol clubhuis waar u geniet van bourgondische gezelligheid en het omringende landschap.

Geen golfer? Geen probleem! Short Golf laat je op een laagdrempelige manier kennis maken met de golfsport!

Short Golf op Het Rijk van Margraten

Nieuws van Short Golf Het Rijk van Margraten
23/07/2018

'Golfbaan Het Rijk van Margraten' toevoeging aan Limburgse Uitjes!

Nieuwe partner in het Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, is Golfbaan Het Rijk van Margraten. De 18-holes golfbaan verkeert in topconditie en het hoogteverschil in de baan is maar liefst 50 meter en dankzij professioneel baanonderhoud is golfen op de golfbaan het hele jaar door mogelijk. Daarnaast beschikt Het Rijk van Margraten over een 9-holes Short Golfbaan, een overdekte driving range en een sfeervol clubhuis waar u...

Lees verder

Bemelerweg 99
6267 AL, Cadier en Keer

Maandag 09:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 20:00
Zondag 09:00 - 20:00
Volg ons op social media