Short Golf Het Rijk van Margraten

Actie Short Golf Het Rijk van Margraten Cadier en Keer

Het is tijd voor een Warme Winter Greenfee!

Met onze Warme Winter Greenfee profiteert u ook in koudere tijden van het beste dat golf te bieden heeft. U speelt prachtige golfrondes tegen mooie tarieven, wij voegen geen spelers toe aan uw flight én u hoeft niets extra’s te betalen wanneer u op zomergreens speelt! Onze banen gaan bovendien pas over op wintergreens wanneer de omstandigheden het echt niet anders toelaten.

Bekijk hier de Winter Greenfeetarieven.

-25% Short Golf Het Rijk van Margraten Cadier en Keer

Aanbieding 4=3! Kom met 4 personen spelen en u betaalt voor 3 personen!

Ook in de winter gaat Short Golf door!

Winter Short Golf: 4 personen voor de prijs van 3

Short Golf Margraten bestaat uit 9 prachtige holes van 50 tot 80 meter lang. Iedereen kan Short Golf spelen, golfervaring heb je niet nodig. Kom zoals je bent maar zorg wel voor sportschoenen en kleding waarin je lekker kunt bewegen. Ballen en clubs leen je van Het Rijk van Margraten en ook een korte instructie is in de prijs inbegrepen. Je kunt alleen komen, met je partner of met een groep familie, vrienden of collega’s. Wij kunnen diverse leuke arrangementen aanbieden!

Short Golf Wintertarieven (t/m 29 februari 2020)

  • Short Golf 9 holes: € 8,50 p.p. (€4,50 p.p. voor kinderen en studenten)
  • Short Golf 18 holes: € 12,50 p.p. (€8,50 p.p. voor kinderen en studenten)
  • Short Golf Take5 (5x 9-holes): € 32,50
  • Short Golf groepstarieven: op aanvraag


*Wil je gebruik maken van deze aanbieding print de voucher / reserveer of laat de unieke code (in de App) aan de ondernemer zien.

Over Short Golf Het Rijk van Margraten

Short Golf Het Rijk van Margraten

In het Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten. De 18-holes golfbaan verkeert in topconditie en het hoogteverschil in de baan is maar liefst 50 meter en dankzij professioneel baanonderhoud is golfen op de golfbaan het hele jaar door mogelijk. Daarnaast beschikt Het Rijk van Margraten over een 9-holes Short Golfbaan, een overdekte driving range en een sfeervol clubhuis waar u geniet van bourgondische gezelligheid en het omringende landschap.

Geen golfer? Geen probleem! Short Golf laat je op een laagdrempelige manier kennis maken met de golfsport!

Short Golf op Het Rijk van Margraten

Nieuws van Short Golf Het Rijk van Margraten
23/07/2018

'Golfbaan Het Rijk van Margraten' toevoeging aan Limburgse Uitjes!

Nieuwe partner in het Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, is Golfbaan Het Rijk van Margraten. De 18-holes golfbaan verkeert in topconditie en het hoogteverschil in de baan is maar liefst 50 meter en dankzij professioneel baanonderhoud is golfen op de golfbaan het hele jaar door mogelijk. Daarnaast beschikt Het Rijk van Margraten over een 9-holes Short Golfbaan, een overdekte driving range en een sfeervol clubhuis waar u...

Lees verder

Bemelerweg 99
6267 AL, Cadier en Keer

Maandag 09:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 20:00
Zondag 09:00 - 20:00
Volg ons op social media