New Slagerij Kusters Margraten

Biefstuk Blanc Bleu Belge (100 gram)

Bekijk hier onze overige aanbiedingen.


Geldig: maandag 2 maart t/m zaterdag 14 maart

Tip Slagerij Kusters Margraten

Proef het vakmanschap uit onze worstmakerij!

Onze ambachtelijke worstmakerij is een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Bijna alle worsten en vleeswaren worden hier geproduceerd. Diverse producten hiervan zijn met goud bekroond door het Worstmakersgilde.

In de worstmakerij staan combikasten die kunnen braden, koken, rijpen, roken, drogen en grillen. Om zo efficiënt mogelijk te werken heeft iedere dag zijn vaste procedure. Verder is de worstmakerij uitgerust met een eigen droogkamer, waar onze “gedreugde sjinkskes” een half jaar blijven hangen.

De marinades en kruidenmixen die door onze worstmakers gebruikt worden, zijn allemaal naar eigen receptuur geproduceerd.

Wij vinden het belangrijk om te innoveren. Ons assortiment vleeswaren blijven wij dan ook steeds verbeteren en vernieuwen. In onze producten proef je de liefde voor het vak.

Bekijk hier onze mogelijkheden.

Over Slagerij Kusters

Voor wie ons (nog) niet kent: Slagerij Kusters is een begrip in Zuid-Limburg. Onze slagerij is gevestigd aan de Rijksweg 73 te Margraten. Al decennia lang zijn wij een ambachtelijk familiebedrijf met een eigen slachthuis, worstmakerij en keuken. Wij verkopen hier ons eigen Blanc Bleu Belge rundvlees, waarvan de runderen door ons zelf geslacht zijn en maken dit verkoop klaar voor particulieren en horeca bedrijven.

Doordat wij alles in eigen beheer hebben, kunnen wij u van vlees voorzien van echte kwaliteit met de smaak van vroeger, zoals het ooit bedoeld was.

Wij zijn zeer selectief met betrekking tot onze leveranciers. Zo weten wij waar ons vlees vandaan komt, onder welke omstandigheden de dieren leven en welk voer ze eten. Diervriendelijke omgang en een bewuste, duurzame manier om met de leefomgeving om te gaan staan bij ons hoog in het vaandel.

Rijksweg 73
6269 AB, Margraten

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Volg ons op social media