Vers Voordeel Vaessen

New Vers Voordeel Vaessen Bemelen

Nederlandse bloemkolen (per stuk)

Ook in oranje!

op = op

Over Vers Voordeel Vaessen

Diversiteit in inkoop en producten

Als groentezaak bieden wij een zeer divers aanbod in groenten en fruit, waarbij we zoveel mogelijk lokaal inkopen. We houden rekening met de seizoenen en proberen mensen hier ook bewust van te maken. We hebben een breed aanbod vergeten groenten zoals pastinaak, aardpeer, paarse en gele wortel en drie soorten bieten. Voortdurend zijn we op zoek naar nieuwe producten die bij de wensen van de consument aansluiten.

Olijven, vele kruiden en speciale azijnen worden ingekocht op de groothandelsmarkt Jan van Gaal in Amsterdam. Uit Duitsland komen verse gist, diverse bakproducten, barilla pasta en diverse aspergesauzen zoals citroenboter. Verschillende brood mixen, cake en een heerlijke Limburgse vlaaien mix van Custers bakproducten en de Commandeursmolen maken ons assortiment compleet. Vers roggebrood krijgen we geleverd van Bakkerij Geurten.

In ons assortiment zijn de zelf gemaakte salades, dressings en sauzen niet meer weg te denken. Bekend zijn vooral het knoflook sausje, de dilledressing, mosterdhoning-dressing, de huisgemaakte jams en sappen en onze overheerlijke advocaat.Buiten diverse Limburgse wijnen hebben wij een breed assortiment wijnen van een gerenomeerd wijnhuis.

Oude Akerstraat 4a
6268 ND, Bemelen

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:30 - 18:00
Woensdag 10:30 - 18:00
Donderdag 10:30 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Volg ons op social media