-50% Willems Keukens Maastricht

ATAG/ETNA kookplaat-actie...

Bij aankoop van 5 ATAG/ETNA apparaten in uw nieuwe keuken (of vervanging van uw apparatuur in uw bestaande keuken) ontvangt u van ATAG/ETNA naast de normale korting nog eens 50% extra korting op de aankoop van uw kookplaat!
Daarnaast wordt ook nog eens de garantie termijn van 2 jaar "opgerekt" naar 5 jaar.
Zo koopt u bijvoorbeeld een ATAG/ETNA inductie kookplaat (80 cm breed, 5 pits met Flexzone en tiptoetsbediening) al voor euro 880,00* inclusief BTW! (normale netto prijs: euro. 1760,00)

Koopt u een ATAG/ETNA inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging (i.c.m. 3 andere ATAG/ETNA apparaten) dan ontvangt u van ATAG/ETNA naast de normale korting nog eens 25% extra korting op de aankoop van uw kookplaat.

Bezoek onze toonzaal en informeer naar deze geweldige ATAG/ETNA aktie. Deze geweldige aktie loopt nog tot eind 2019!

*prijswijzigingen voorbehouden.Over Willems Keukens

Willems Keukens heeft al meer dan 45 jaar een goede en betrouwbare naam in keukens en badkamers! In 1969 opgericht als Handelsonderneming in keukens, sanitair en centrale verwarmingsonderdelen. In 1972 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en inmiddels door de 2e generatie voortgezet met als speerpunten keukens, badkamers, schuifdeuren, kastinterieurs en meubelen op maat.

Willems Keukens is een bekende naam en staat voor kwaliteit, betaalbaarheid, service en een perfecte montage. Als echte speciaalzaak met meer dan 45 jaar kennis en ervaring bieden wij u de groots mogelijke meerwaarde binnen uw budget. In keukenbeleving, in kookplezier en in meerwaarde aan uw woning! Kent u een keukenspeciaalzaak die het aandurft om maar liefst 25 jaar fabtrieksgarantie te geven op alle scharnieren, laden, korven en uittrekelementen? Wij wel!

Met een eigen montageteam verzorgen wij niet alleen vakkundig de installatie van uw nieuwe keuken en/of badkamer maar nemen u ook graag alle andere werkzaamheden (zoals hak- en breekwerk, verleggen van leidingen, stukadoren, wand- en vloertegelwerk en zelfs schilderwerk uit handen. Ontzorgen noemen wij dat: u het genot, wij de zorg!

Jarenlange ervaring, passie voor keukens en daarbij alle denkbare bijkomende disciplines/werkzaamheden onder een dak zijn de sterke punten van ons bedrijf!

Let op ons adres want onze toonzaal is uitsluitend gevestigd op de Weth. van Caldenborghlaan 86 (wijk Scharn) in Maastricht!

Wethouder van Caldenborghlaan 86
6226 BV, Maastricht

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Volg ons op social media