Zenden Sports and Swimclub

Gift Zenden Sports and Swimclub Maastricht

Ervaar Zenden Sports nu met de Gratis Proefles fitness!

Sportschool Zenden Sports in Maastricht helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefles Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Zenden Sports bij jou past.

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Zenden Sports ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen.


*Wil je gebruik maken van deze aanbieding stel niet uit, klik hier en start met de Gratis Proefles Fitness!

Over Zenden Sports and Swimclub

Zenden Sports & Swimclub is al sinds 1962 een begrip in Maastricht. Eigenaar Pierre Zenden startte zijn sportschool in de Capucijnengang. Na een tussenstop aan Van Hasseltkade werd in 1969 de huidige locatie in de Sint Bernardusstraat geopend door Anton Geesink.

Sinds juni 2009 is het pand aan de Sint Bernardusstraat geheel verbouwd tot een design hotel, sport & swimclub en werd het onlangs genomineerd voor het beste nieuwe interieurdesign wereldwijd.

Sport en ontspanning gaan hand in hand bij Zenden Sports. In het uit de 17e eeuw stammende gewelf bevindt zich een tot 32 graden verwarmd zwembad waarin leden na een intensieve workout een frisse duik kunnen nemen.

Zenden Swimclub leidt kinderen op voor het Zwem-ABC. Iedere dag, 7 dagen per week, worden zwemlessen gegeven in kleine groepjes of privéles volgens de normen van de Nationale Raad Zwemdiploma,s van de KNZB. Voor volwassenen zijn er privézwemlessen of een snelcursus van één week.

Naast vrij-zwemmen kunt u onder leiding van gediplomeerde instructeurs deelnemen aan aqua-joggen en aqua-zumba.

Vanaf 4 jaar kunnen de kids terecht voor het Zwem-ABC, snorkellessen, judo, karate en kids-zumba.

Voor de volwassenen is het sportaanbod heel divers. Van trendy welness-sporten yoga, aquayoga en pilates tot de aerobe sporten zoals spinning, aerobic, body-shape en zelfverdediging.

Ieder abonnement is inclusief onbeperkt vrij-zwemmen.

Zenden Sports is uniek omdat wij niet werken met langlopende contracten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Sint Bernardusstraat 5
6211 HK, Maastricht

Maandag 08:00 - 21:00
Dinsdag 08:00 - 21:00
Woensdag 08:00 - 21:00
Donderdag 08:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 21:00
Zaterdag 08:30 - 15:00
Zondag 08:30 - 15:00
Volg ons op social media