Trattoria Mangiare

Menu Trattoria Mangiare Maastricht

3-gangen keuzemenu!

Wil je gebruik maken van deze aanbieding reserveer online.

Over Trattoria Mangiare

Duurzaamheid in de praktijk, ervaar Trattoria Mangiare.

Eerlijke ingrediënten waar we zelf voor op pad gaan, om ze zo vers mogelijk te kunnen verwerken, en die de grondslag vormen voor de talloze gerechten die u op de kaart aantreft. In alles is de zuidelijke en ongedwongen sfeer te proeven waaraan we ons hart hebben verloren. En van veiling of vissersplaats, we kijken altijd met een kritisch oog naar de gereden kilometers om de bestellijsten bij ons in de keuken te krijgen. Wij vinden voor u de pareltjes tussen de streekproducten, vis uit de groene kolom van de viswijzer, onderscheidende biologische producten, overheerlijke seizoensproducten en van dierenleed bespaard gebleven vlees.

Ook in onze keuken werkt onze duurzame werkwijze door. Zo installeerden we een koolstoffilter voor minder luchtuitstoot en zijn wij al 24 jaar consequent in onze afval- en vetafscheiding. Om verspilling tegen te gaan, passen we graag de portiegrootte voor u aan. Óf vraag gerust een doggybag. En geniet thuis na van een gezellige avond bij Rilette. En dat onze keuken lactose- en glutenvrij bereidt op verzoek, of een glaasje kraanwater schenkt als dat nodig is, vinden we dat u mag weten.

Uit eten bij Trattoria Rilette betekent verantwoord genieten met een grote G in een ongedwongen ambiance. Ook voor wie regelmatig terugkeert blijft er steeds iets nieuws te ontdekken, want de keukencrew blijft voor u in beweging. Het resultaat is een steeds wisselende menukaart vol nieuws en lekkers. Daarmee blijft terugkomen spannend én verrassend.

Sint Pieterstraat 54
6211 JP, Maastricht

Maandag 17:00 - 23:00
Dinsdag 17:00 - 23:00
Woensdag 17:00 - 23:00
Donderdag 17:00 - 23:00
Vrijdag 17:00 - 23:00
Zaterdag 17:00 - 23:00
Zondag 17:00 - 23:00
Volg ons op social media