-25% The Broth Bar Maastricht

Zelf je pindakaas tappen (4 stuks)

Wist je dat je er bij ons ook een potje van kunt maken? Heerlijk smeuïge pindakaas, getapt van 100% geroosterde super pinda's?

Als je drie potjes komt vullen, krijg je het vierde cadeau!


*Wil je gebruik maken van deze aanbieding print de voucher of laat de unieke code (in de App) aan de ondernemer zien.

Tip The Broth Bar Maastricht

Gek op gezonde en biologische voeding?

Bekijk hier onze menukaart!

Over The Broth Bar

BOTTENBOUILLON
The Broth Bar is de eerste dagzaak in Maastricht en omstreken die zich geheel toelegt op dé natuurlijke healthboost van binnenuit: bottenbouillon! Of je nu komt genieten van een kop verwarmende bone broth in onze gezellige zaak of een beker meeneemt voor onderweg of thuis: a cup a day, keeps the doctor away! Échte biologische bottenbouillon versterkt namelijk jouw immuunsysteem en geeft je lichaam een flinke health kick. Omdat het helaas een tijdrovend klusje is om zelf verse bouillon te maken, besloten ‘Broth babes’ Charlotte en Tanja om een zaak te openen die het helende, heerlijke en verwarmende goedje makkelijk voor jou beschikbaar maakt.

(H)EERLIJKE BIOLOGISCHE EN 100% GLUTENVRIJE SLOW FOOD GERECHTEN
Daarnaast kun je bij The Broth Bar genieten van (h)eerlijke biologische en 100% glutenvrije slow food gerechten, ook geïnspireerd door Paleo, WAPF. Vol liefde en enthousiasme maken de dames voedingswaren die écht goed voor je zijn, van stoofpotten en bouillon tot taarten en gebak. Met een rugzak vol kennis bereiden Charlotte en Tanja échte voeding om je vingers bij af te likken: eerlijk, puur en bommetjevol voedingsstoffen. The Broth Bar is er voor iedereen; van drukke professionals, studenten en sporters tot mensen met gezondheids- en darmproblemen. Ook veganisten en vegetariërs kunnen bij ons hun hart op!

Nieuws van The Broth Bar
08/06/2018

Wij geloven in de versterking en verrijking van samenwerking!

Kom eens een kop koffie drinken, we werken graag samen met andere lokale ondernemers, spreek ons erop aanWe geloven in de versterking en verrijking van samenwerking en hebben zo reeds enige samenwerkingen met lokale ondernemers....

Lees verder

Hoogbrugstraat 43A
6221 CP, Maastricht

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 09:00 - 17:00
Volg ons op social media