-25% Eussen Optiek Valkenburg

25% korting op de zonnebrillen!

Budgetbrillen compleet met ontspiegelde dunnere glazen vanaf €109,-


*Wil je gebruik maken van deze aanbieding print de voucher of laat de unieke code (in de App) aan de ondernemer zien.

Over Eussen Optiek

Gediplomeerd opticien in regio Valkenburg

Merkt u met autorijden, televisie kijken lezen of in het gewoonlijke dagelijkse leven dat uw ogen vermoeid raken of u zich meer moet inspannen om iets goed te zien. Dit kunnen oogklachten zijn, misschien zijn ze achteruit gegaan? Bij jongeren zijn het meestal vermoeidheidsklachten achter PC of concentratie problemen op digiborden. Maar ook vormen van hoofdpijn en droge branderige ogen kunnen problemen opleveren. Laat daarom uw ogen regelmatig goed controleren.

Een goede oogmeting geeft u inkijk in de status van uw zicht. Daarvoor wilt u een goede opticien/contactlensspecialist, het gaat tenslotte wel om uw ogen. In Valkenburg vindt u Eussen Optiek, de zaak van Pierre en Yvonne. Vol trots geopend in 2010 en een uitstekende keuze voor een oogmeting, het aanmeten van een bril of contactlenzen.

Gaar voor aktie in info naar de aanbiedingensite en infosite hier vindt u ook lekker recepten die gezond voor uw ogen zijn. We proberen deze geregeld af te wisselen met overheerlijke recepten.

Sinds 1 september 2016 is ons team uitgebreid met 1 medewerker,Tycho. Hij volgt de optiekopleiding in Roermond en is voorlopig als stagiaire bij ons werkzaam. Ondertussen kan hij u al goed adviseren betreffende montuur en straks ook welke glazen u het beste kunt gebruiken.

Louis van de Maesenstraat 13
6301 EA, Valkenburg

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten
Volg ons op social media