Tip 't Gemood Susteren

Teamuitje! De schat van Amelberga (combinatie speurtocht & Escape-room)

De schat van Amelberga (va € 15,-)

Dit spannende spel is een combinatie van een speurtocht en escape-room. De schatten en relieken van Amelberga liggen veilig opgeborgen in “het Stift” er is echter een deel dat ontbreekt. Welk team weet de schat te vinden en de code te ontcijferen. In dit spel komt het aan op teamwork, behendigheid, en inventiviteit. Leuk als teambuilding, familiedag of met een vriendengroep. De duur van het spel is ongeveer 2,5 tot 3 uur.

* Reserveren via de site onder vermelding van "WinWin Limburg": https://www.gemood.nl/

Tip 't Gemood Susteren

Maak kennis met 't Gemood, een nostalgisch cafeetje ideaal voor uw feestjes!

Aan de rand van Zuid Limburg op het smalste stukje van Nederland ligt 't Gemood, een nostalgisch cafeetje dat stamt uit de jaren ’30. In 2012 is het geheel verbouwd en ademt de sfeer van gemoedelijkheid en het Bourgondische leven. Door zijn unieke ligging zijn er tal van mogelijkheden om arrangementen te organiseren voor iedere gelegenheid of om heerlijk een dagje te recreëren.

Wij organiseren groepsarrangementen en feesten tot van 10 tot 80 personen. Van huifkartocht tot schatzoeken en van bedrijfsfeest tot verjaardagsfeest. Op deze site vindt u de vele mogelijkheden van onze lokatie. Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld zodat het makkelijk kiezen is. Mocht u eigen wensen hebben is dit altijd bespreekbaar en zullen wij ons best doen om uw activiteit tot een geslaagd feestje te maken.

• FEESTJES TOT 80 PERSONEN • BEDRIJFSUITJES • GROEPSARRANGEMENTEN • QUIZAVONDEN • HUIFKARTOCHTEN/ FAMILIEFEESTEN • COMMUNIEFEESTEN • BABYBORRELS • TUINFEESTEN • THEMA AVONDEN


* Reserveren via de site onder vermelding van "WinWin Limburg":
https://www.gemood.nl/


Actie 't Gemood Susteren

25% korting op Karaoke arrangementen!

Gezellig met vrienden, collega's of familie een avondje helemaal los gaan op de allerleukste meezing hits?? Dat kan bij 't Gemood. In ons sfeervolle cafeetje ontvangen jullie een welkomstdrankje en kunnen de hits aan de bar worden aangevraagd.Voor een hapje tijdens het zingen wordt gezorgd. Arrangementen zijn uit te breiden met eten of eventueel een quiz.

Voor 7,50

* Reserveren via de site onder vermelding van "WinWin Limburg": https://www.gemood.nl/

Over 't Gemood

Aan de rand van Zuid Limburg op het smalste stukje van Nederland ligt ’t Gemood, een nostalgisch cafeetje dat stamt uit de jaren ’30. In 2012 is het geheel verbouwd en ademt de sfeer van gemoedelijkheid en het Bourgondische leven. Door zijn unieke ligging zijn er tal van mogelijkheden om arrangementen te organiseren voor iedere gelegenheid of om heerlijk een dagje te recreëren.

Mogelijkheden

- verjaardagsfeestjes
- bedrijfsborrels, teambuilding, afdelingsuitjes, recepties
- familiefeesten
- bruiloften
- babyborrels
- nieuwjaarsborrel
- koffietafels
- tuinfeesten
- grill party’s
- quizavonden
- oud hollandse spellen middag
- themafeesten
- wijn en bierproeverijen
- muziekavonden

Nieuws van 't Gemood
14/01/2019

Bas van Neer van 't Gemood winnaar Limburgs Buuttekampioenschap 2019

Vrijdagavond won Bas van Neer uit Susteren in de Oranjerie in Roermond met 88 punten de finale van de Groot Limburgse Buuttekampioenschappen. De derde plek was voor de enige vrouwelijke finaliste, Helga Cornelissen uit Oostrum. Het zilver ging naar Henrie van Geneijgen uit Swartbroek. KandidatenIn totaal waren er dit jaar 25 buuttereedners die een gooi deden naar de titel, waarvan er zeven voor het eerst meededen. In drie voorrondes in Belfeld,...

Lees verder

29/11/2018

​Maak kennis met het 't Gemood, een nostalgisch cafeetje ideaal voor uw feestjes

Aan de rand van Zuid Limburg op het smalste stukje van Nederland ligt 't Gemood, een nostalgisch cafeetje dat stamt uit de jaren ’30. In 2012 is het geheel verbouwd en ademt de sfeer van gemoedelijkheid en het Bourgondische leven. Door zijn unieke ligging zijn er tal van mogelijkheden om arrangementen te organiseren voor iedere gelegenheid of om heerlijk een dagje te recreëren. Wij organiseren groepsarrangementen en feesten tot van 10...

Lees verder

Tunnelstraat 30
6114 AS, Susteren

Maandag Op reservering
Dinsdag Op reservering
Woensdag Op reservering
Donderdag Op reservering
Vrijdag Op reservering
Zaterdag Op reservering
Zondag Op reservering
Volg ons op social media