Actie Bowling Valkenburg Valkenburg

Eat Drink Bowl All-in arrangement + 2 uur bowlen voor de prijs van 1 uur!

Kies op donderdag voor ons All-in Grill arrangement voor €39,50 per persoon en je mag nu tijdelijk 2 uur bowlen, in plaats van 1 uur, voor dezelfde prijs! Minimaal 4 personen.

Maak het wat uitgebreider en gezelliger door met jouw groep(je) eerst een uur te bowlen en daarvoor of daarna te steengrillen. Daarbij krijgt elke deelnemer 6 consumptiepenningen om te besteden!

Dus profiteer ervan en we zien jou op donderdagavond!

*Wil je gebruik maken van deze aanbieding print de voucher / reserveer of laat de unieke code (in de App) aan de ondernemer zien.

Over Bowling Valkenburg

Bowling Valkenburg

Bij Bowling Valkenburg gaan gezelligheid en sportiviteit hand in hand. Een leuk uitje voor jong en oud! Geheel in stijl kan de bezoeker kiezen voor enkel bowlen of de combinatie met een van onze smakelijke arrangementen. De keuze is reuze! Kijk snel op onze website www.bowlingvalkenburg.nl voor ons ruime aanbod aan mogelijkheden.

Klets bij ons lekker na in het gezellige cafégedeelte met een heerlijke cocktail, een smakelijk speciaal biertje of natuurlijk met iets anders lekkers!

Bowling Valkenburg is geschikt voor alle soorten gezelschappen en leent zich ook perfect voor een bedrijfsuitje, kinderfeest of private party! Kijk voor meer info op onze website.

Oosterweg 5
6301 PX, Valkenburg

Maandag vanaf 17:00
Dinsdag vanaf 12:00
Woensdag vanaf 12:00
Donderdag vanaf 12:00
Vrijdag vanaf 12:00
Zaterdag vanaf 12:00
Zondag vanaf 12:00
Volg ons op social media