Tip Gasterie De Knip Wessem

Maak kennis met onze heerlijke pizza's!

Heerlijke pizza's op onze menukaart, maar een lekkere pizza-slice 's avonds aan de bar bij een potje bier kan ook. Diverse toppings verkrijgbaar! vers gemaakt in onze eigen steenoven.

*Reserveer telefonisch onder vermelding van 'WinWin Limburg'.

Tip Gasterie De Knip Wessem

Weer een heerlijk nieuw biertje op de tap: de Hoegaarden Grand Cru

*Kom gezellig langs bij Gasterie De Knip in Wessem, laat weten dat je via 'WinWin Limburg' komt.

Tip Gasterie De Knip Wessem

Wandelarrangement! 3-gangenmenu inclusief gratis wandelrouteboekje

WANDELEN IN DE MAASVALLEI

Wij ontvangen u met een
- Koffie “De Knip” met een lekker likeurtje, slagroom en een zoete lekkernij uit eigen keuken of
- Latte “de Knip” een Latte Macchiato met een heerlijke siroop en een zoete lekkernij ui eigen keuken

- U kiest een van onze wandelroutes varierend in lengte van 6-9-12-18 km

Bij terugkomst heeft u de keuze uit twee huisgemaakte soepen
- Tomatensoep met stokbrood en kruidenboter of
- Soep van de dag met stokbrood en kruidenboter (wisselend aanbod)

Gevolgd door een lekker hoofdgerecht
- Limburgs Zoervleis (stoofvlees) met aardappelvariatie en groente en appelmoes
- Een heerlijk pastagerecht, onze gastvrouw/heer informeert u graag.

Als dessert kiest u uit een

- Choco-lava cake met een bolletje salted-caramel ijs en slagroom of
- Een sorbet-trio van citroen-passievrucht en aardbei ijs met slagroom en fruit

€ 13,50 totaal per persoon inclusief gratis wandelrouteboekje (t.w.v. €4,95)
Geldig vanaf 12 oktober.

*Reseveer onder vermelding van "WinWin Limburg" via 0475-561670 of kom gezellig bij ons langs.


Gasterie De Knip biedt u keuze uit een aantal wandelroutes door dit prachtige stukje Limburg. Allen combineren de oude historische steegjes van Wessem of Thorn met de prachtige natuur rond de Maasplassen. Aan u de keuze:

1) Rondje Wessem; De Koeweide, 6 km. U vertrekt langs de Boulevard en verlaat Wessem onder de Maasbrug door. U gaat richting Pol en loopt langs het kanaal Wessem Nederweert richting Panheel en slaat weer linksaf naar Wessem. Duur: een uurtje

2) Tussen Wessem en Thorn, 9,5 km Ook nu verlaat u het oude centrum van Wessem via de Nautische Boulevard en natuurgebied de Koeweide, langs zeilclub Thorn via de ophaalbrug langs hoeve De Grote Hegge, loopt een rondje door het centrum van Thorn en volgt de loop van de Thornerbeek terug naar Wessem. Duur: ruim anderhalf uur.

3) Rond de grindgaten, 12 km. Vanuit het oude centrum van Wessem zoeken we zoeken we de schietbomen van de schutterij op. Via een tunneltje onder de A2 loopt u langs kanaal Wessem-Nederweert achterlangs Panheel. Daarna langs de rand van Heel richting Pol. De tocht gaat langs de waterkant en door veel groen weer terug naar Wessem via de stapstenen in Pol, onder de Maasbrug door en langs de Boulevard terug naar Gasterie De Knip. Duur: ongeveer twee en half uur.

4) 4) Aan beide zijden van de Maas, 16 km. Via de Maasbrug loopt u richting Maasbracht en gaat Maasbracht-Beek, Osen, Heel en Pol weer terug naar Wessem. Een interessante tocht over hoge dijken, over stapstenen in het water, over twee sluizen, over de stuw in de Maas, langs de Clauscentrale en tussen fruitboomgaarden. Kortom, een erg veelzijdige wandeling. Duur: ruim drie uur.

New Gasterie De Knip Wessem

Sloepverhuur Gasterie de Knip voor een leuk dagje uit!

Nieuw in Maasgouw...
Sloepverhuur Gasterie de Knip. Vanaf 17 juni te reserveren. Prachtige Oud Huyzer sloep of sportieve Oud Huyzer tender. Beiden voor max. 6 volwassenen + 2 kids.


*Reserveer onder vermelding van "WinWin Limburg" via 0475-561670 voor een dagdeel of hele dag, vanaf € 85,00.
Klanten die nadere info willen kunnen een mail sturen naar [email protected]

ONZE TARIEVEN:
Het is mogelijk om onze tenders te huren voor een dagdeel of een hele dag:
575 luxury 570 tender
10.00 uur tot 13.30 uur € 100,00 € 110,00
14.00 uur tot 17.30 uur € 100,00 € 110,00
18.00 uur tot 21.30 uur € 85,00 € 95,00
10.00 uur tot 17.30 uur € 185,00 € 200,00

MET OF ZONDER SCHIPPER Natuurlijk vaart u lekker zelf, maar mocht u het toch niet aandurven om zelf het roer ter hand te nemen, dan stellen wij met alle plezier een ervaren schipper ter beschikking die de sloep voor u door het water stuurt. Zorgeloos en veilig, wat wil je nog meer. Dit kost € 50,00 per dagdeel.

Oud Huyzer Luxury 575 Sloep

Oud Huyzer 568 Tender


Info Gasterie De Knip Wessem

Aete wat de pot sjaft en spellenavond. Iedere dinsdagavond!

Heb je geen zin om te koken? En zin in een gezellige avond met andere? Kom gezellig naar ons.

Tussen 17:00 uur en 19:00 uur kunt u bij ons eten voor € 8,50 per persoon. Wij maken iedere week iets anders voor u klaar.

Vanaf 19:30 uur zullen er verschillende spellentjes te doen zijn. Denk hierbij aan 30 seconds, Mens Erger je Niet, Jenga, e.d. U kunt natuurlijk ook alleen voor het eten komen of voor de spellenavond.

Zien we jullie snel?


*Wil je gebruik maken van deze aanbieding reserveer telefonisch o.v.v. "WinWin Limburg".

Over Gasterie De Knip

Gasterie De Knip biedt u enerzijds een gastvrij bruin café dat 7 dagen per week geopend is en een ruim en gezellig terras waar het goed vertoeven is. Anderzijds verwennen wij u graag met gerechten van onze kleine en grote kaart, zorgen voor een lekker hapje bij de borrel of u verleiden met een overheerlijke ijs coupe.

Heeft u iets te vieren? Onze zaal biedt ruimte aan feesten en partijen tot 200 personen. Of het nou gaat om een jubileum, een verjaardag, communiefeest of babyborrel. U bent van harte welkom. Ook voor groepsactiviteiten staan we graag voor u klaar. Ideaal voor familiefeesten of bedrijfsuitjes. En natuurlijk stellen wij ons lokaal graag beschikbaar voor een vergadering van uw club of vereniging, een cursus of bijeenkomst van uw bedrijf.

Nieuws van Gasterie De Knip
20/01/2020

Gasterie De Knip! Bruin café, zaal én terras

Gasterie De Knip uit Wessem biedt u enerzijds een gastvrij bruin café dat 7 dagen per week geopend is en een ruim en gezellig terras waar het goed vertoeven is. Anderzijds verwennen wij u graag met gerechten van onze kleine en grote kaart, zorgen voor een lekker hapje bij de borrel of u verleiden met een overheerlijke ijs coupe. Heeft u iets te vieren? Onze zaal biedt ruimte aan feesten...

Lees verder

03/10/2019

Vanaf 12 oktober wandelarrangement bij Gasterie De Knip in Wessem

WANDELEN IN DE MAASVALLEI Wij ontvangen u met een- Koffie “De Knip” met een lekker likeurtje, slagroom en een zoete lekkernij uit eigen keuken of- Latte “de Knip” een Latte Macchiato met een heerlijke siroop en een zoete lekkernij ui eigen keuken- U kiest een van onze wandelroutes varierend in lengte van 6-9-12-18 kmBij terugkomst heeft u de keuze uit twee huisgemaakte soepen- Tomatensoep met stokbrood en kruidenboter of- Soep van...

Lees verder

16/06/2019

Bootverhuur Gasterie De Knip Wessem

Gasterie De Knip aan de Maasboulevard in Wessem kenmerkt zich door een gemoedelijke en gastvrije sfeer waardoor jong en oud zich er direct thuis voelt. Een team van gastvrouwen en –heren zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt als je op een van de terrassen of in het gezellige café plaatsneemt. Waar je ook zit, overal zie je de voortkabbelende Maas en de voorbijtrekkende vaart. Sinds 1803 vormt de huidige...

Lees verder

Groenstraat 1
6019 AG, Wessem

Maandag 11:00 - 00:00
Dinsdag 11:00 - 00:00
Woensdag 11:00 - 00:00
Donderdag 11:00 - 00:00
Vrijdag 11:00 - 02:00
Zaterdag 10:00 - 02:00
Zondag 10:00 - 00:00
Volg ons op social media