Boscafé & Pannenkoekenhuis La Diligence

New Boscafé & Pannenkoekenhuis La Diligence Heerlen

Een nieuw speelkasteel geopend!

Vrijdag 1 november hebben wij een compleet nieuw gedeelte van ons pannenkoekenhuis geopend. Het speelkasteel is een unieke speelruimte voor kinderen en het restaurant gedeelte heeft perfect toezicht daarop. Onze menukaart is ook vernieuwd met maar liefst 100 verschillende soorten pannenkoeken.

Over Boscafé & Pannenkoekenhuis La Diligence

Aan de rand van het prachtige Imstenraderbos vind u Boscafé & Pannenkoekenhuis La Diligence.

Een plekje om tot rust te komen tijdens uw wandeling, met ruim voldoende en gratis parkeer gelegenheid is het en ideaal beging punt.
Vanaf 09:00uur kunt u genieten van vers gemalen koffie met overheerlijke vlaaien van bakkerij Voncken of een keus maken van ons uitgebreid ontbijt kaart, wij hebben ook een assortiment soep, tosti's en wraps plus schnitzels en ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Een uitgebreid assortiment aan bieren en heerlijk ambachtelijk ijs maken het plaatje compleet.


Wij verheugen ons om u binnenkort te mogen verwelkomen, Ashley & Anneke Mann.

Nieuws van Boscafé & Pannenkoekenhuis La Diligence
11/11/2019

Nieuw speelkasteel bij Pannenkoekenhuis La Diligence in Heerlen

Vrijdag 1 november hebben wij een compleet nieuw gedeelte van ons pannenkoekenhuis geopend. Het speelkasteel is een unieke speelruimte voor kinderen en het restaurant gedeelte heeft perfect toezicht daarop. Onze menukaart is ook vernieuwd met maar liefst 100 verschillende soorten pannenkoeken....

Lees verder

03/06/2019

Maak kennis met het vernieuwde Playcafé in Heerlen

Het is zover! Op Hemelvaartsdag 30 mei is ons compleet vernieuwde Playcafé geopend. Wat mag u verwachten? Nog veel meer speelplezier voor de kinderen, meer (ruimer opgezet) tafels die allemaal uitzicht hebben op de spelende kinderen en een aparte ruimte voor feestjes. Er volgt nog een apart gedeelte voor de allerkleinsten t/m 3 jaar met dezelfde speeluitdaging als in het oude Playcafé. Wij blijven ons juist richten op de allerkleinsten...

Lees verder

Zandweg 179
6419 PK, Heerlen

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 20:00
Woensdag 10:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 20:00
Zondag 10:00 - 20:00
Volg ons op social media