Actie Space Jump Maastricht Maastricht

Kinderfeestje (1 of 2 uur)

Ben jij jarig of is er iets anders dat je samen met je vriendjes en vriendinnetjes wilt vieren? Bij Space Jump Maastricht hebben we tal van arrangementen om jouw feestje het allerleukste te maken! Onze kids parties zijn er voor kids van alle leeftijden en voor jumpers van alle niveaus. De minimumleeftijd om alleen te springen is 8 jaar. Is er een kind jonger dan 8 jaar? Dan mag hij of zij alleen het park betreden onder begeleiding van een volwassenen van 18 jaar of ouder. (Mogen meerdere kinderen per begeleider zijn.)

Vul je jump sessie in met free jumpen, een tricks & skills les of speel dodgeball met je vriendjes. Na afloop van de jump sessie kunnen we ervoor zorgen dat er in de Space Bar een kidsmenu voor jullie klaar staat!

Ouders hebben vanaf de Space Bar direct toezicht op alle area’s van het trampolinepark en kunnen hier genieten.

Bekijk hier meer informatie.

Actie Space Jump Maastricht Maastricht

Jumping Fitness (per uur)

Onze Jumping Fitness lessen zijn dé manier om makkelijk en snel in shape te komen. Een uur lang verzorgt een enthousiaste jump master jou van een full body work-out waarbij conditie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid (CLUKS) aan bod komen. Je trampoline zorgt voor extra weerstand, dus een ding is zeker: morgen heb jij spierpijn!

Van maandag t/m donderdag vinden er 1 of 2 jumping fitness sessies plaats. Per kalender week wordt elke dag dezelfde les gegeven, daarna wordt de inhoud van de les gewisseld. Iedere week opnieuw heeft de jumping fitness master nieuwe uitdagingen voor jou in petto!

Wist je dat 20 minuten jumping fitness gelijk staat aan 1 uur hardlopen? Boek jouw fitness sessie hier.

1 uur Jumping Fitness: €7,50 per uur (inloop € 8,50) excl. sokken. Jumping sokken kosten €2,- en kunnen hergebruikt worden.

Vaker deelnemen aan de Jumping Fitness lessen? Onze 12-rittenkaart is niet persoonsgebonden en kost slechts €75,-

Bekijk hier meer informatie.

Over Space Jump Maastricht

Space Jump heeft twee trampolineparken een in Kerkrade en een in Maastricht. In onze parken kan je verschillende area’s vinden die je een leuke middag garanderen. Balanceer op de Battle-beam in de Foampit area, leer nieuwe tricks op onze airbag of verbeter je skills in de Free Jump Area. Naast deze zijn er in Maastricht en Kerkrade ook andere Area’s.

Verder zijn er voor iedereen leuke activiteiten te vinden, voor de kleinste is er de Mini jumping of als je echt vette tricks wilt leren hebben we Tricks & Skills lessen. Ook is er ruimte voor een potje
Dodge Ball en voor de echte sportievelingen hebben we Jumping Fitness, spierpijn gegarandeerd! En daarna nog lekker iets eten of drinken in de Space Bar!

Zien we jou snel bij een van onze parken?

Porseleinstraat 1A
6216 BP, Maastricht

Maandag 14:30 - 21:00
Dinsdag 14:30 - 21:00
Woensdag 12:30 - 21:00
Donderdag 14:30 - 21:00
Vrijdag 14:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 21:00
Zondag 09:30 - 21:00
Volg ons op social media