Actie Space Jump Parkstad Kerkrade

Dodgeball (1 of 2 uur)

Dodgeball is Engels voor trefbal, dodgeball bij Space Jump is trefbal maar dan anders. Door de trampolines speel je trefbal op een heel ander level, je bent veel vrijer en wendbaarder. Spanning en sensatie gegarandeerd!

In de Dodgeball area zijn altijd ballen beschikbaar zodat iedereen hier een potje kan trefballen. Let wel op: ook de dodgeball area kan bezet of gereserveerd zijn voor groepen of onderhoud, houd onze agenda in de gaten voor mee informatie.

Wanneer jullie een potje dodgeball willen reserveren kan dit vanaf 6 personen. Buiten de standaard €9,50 die je dan betaalt voor jou jumpsessie komt er €25 per reservatie bij voor de begeleiding en het afzetten van de Area speciaal voor jullie.

Bekijk hier meer informatie

-64% Space Jump Parkstad Kerkrade

Mini Jumping

Kinderen tot 8 jaar mogen niet zonder begeleiding van een volwassenen (18+) het trampolinepark betreden. Op zaterdag en zondag ochtend, om 10:00 en 11:00 organiseren wij speciaal voor de jonge jumpers mini-jump. In een afgesloten area kunnen kinderen tot 8 jaar oud samen met papa of mama springen.

Tijdens mini-jump geldt er voor de jonge jumpers een gereduceerd tarief en mogen mama of papa gratis mee de trampolines op. De rest van de week betaald een begeleider het reguliere tarief voor een jump sessie.

Bekijk hier meer informatie.


*Wil je gebruik maken van deze aanbieding reserveer of laat de unieke code (in de App) aan de ondernemer zien.

Over Space Jump Parkstad

Space Jump heeft twee trampolineparken een in Kerkrade en een in Maastricht. In onze parken kan je verschillende area’s vinden die je een leuke middag garanderen. Balanceer op de Battle-beam in de Foampit area, leer nieuwe tricks op onze airbag of verbeter je skills in de Free Jump Area. Naast deze zijn er in Maastricht en Kerkrade ook andere Area’s.

Verder zijn er voor iedereen leuke activiteiten te vinden, voor de kleinste is er de Mini jumping of als je echt vette tricks wilt leren hebben we Tricks & Skills lessen. Ook is er ruimte voor een potje
Dodge Ball en voor de echte sportievelingen hebben we Jumping Fitness, spierpijn gegarandeerd! En daarna nog lekker iets eten of drinken in de Space Bar!

Zien we jou snel bij een van onze parken?

Roda J.C. Ring 2k
6466 NH, Kerkrade

Maandag 14:30 - 21:00
Dinsdag 14:30 - 21:00
Woensdag 12:30 - 21:00
Donderdag 14:30 - 21:00
Vrijdag 14:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 21:00
Zondag 09:30 - 21:00
Volg ons op social media