Avonturenpark Valdeludo

New Avonturenpark Valdeludo Echt

Drie nieuwe attracties bij Avonturenpark Valdeludo!

Vanaf 3 augustus zijn de drie NIEUWE ATTRACTIES voor het eerst tegelijk in gebruik. Kom jij dit weekend op avontuur? Spring dan nu tussen de bomen op het nettenparcours, baan je een weg over het offroad jeepparcours en klauter op de klimpiramide! Ook dit weekend zijn we weer geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Tot zo!

Altijd al een echte jeep willen besturen? Kom naar het offroad jeepparcours van Avonturenpark Valdeludo! Rij over de boomstammenbrug, race de heuvel op en stuur tijdig in voor de scherpe bochten. De jeeps zijn toegankelijk voor kinderen tussen de 1,25m en 1,50m. Koop je tickets nu met €1,- korting per ticket viahttps://www.avonturenparkvaldeludo.nl/prijzen/tickets/ en kom op avontuur!

Bekijk de openingstijden: Openingstijden Avonturenpark Valdeludo

*Online ticket kopen? bespaar 1 euro: Ticket

Over Avonturenpark Valdeludo

Bekijk de openingstijden: Openingstijden Avonturenpark Valdeludo

Avonturenpark Valdeludo maakt buitenspelen weer leuk. Valdeludo is geen gewone speeltuin, maar heeft veel meer te bieden dan dat. Zo is er bijvoorbeeld een hoogteparcours, kun je er toffe hutten bouwen, zijn er bungee trampolines en kun je dammen bouwen in de rivier. Ook alle ouderwetse speeltoestellen zijn natuurlijk aanwezig. Deze locatie is ideaal voor kinderfeestjes of andere partijen. Kom lekker buitenspelen bij Valdeludo.

Nieuws van Avonturenpark Valdeludo
28/03/2019

Het nieuwe Valdeludo seizoen staat op het punt van beginnen

Het is bijna weer zover, het nieuwe Valdeludo seizoen staat op het punt van beginnen! De laatste voorbereidingen bij Avonturenpark Valdeludo worden op dit moment getroffen en dan kunnen de kids weer ravotten, klimmen, timmeren en spetteren. Houd de website en Facebook pagina in de gaten voor de exacte openingsdatum. Facebook: https://www.facebook.com/avonturenparkvaldeludo/...

Lees verder

Bandertlaan 9
6101 NL, Echt

Volg ons op social media