-50% Mano Design Maastricht

50% korting op een gedeelte van onze sieraden!

Wij maken ruimte voor een nieuwe collectie.


*Wil je gebruik maken van deze aanbieding print de voucher of laat de unieke code (in de App) aan de ondernemer zien.

-10% Mano Design Maastricht

Workshop eigen sieraad ontwerpen...

Een 'gouden' idee: zelf je eigen sieraad ontwerpen én maken! Voor iedereen die het leuk vindt om in een dagdeel kennis te maken met het edelsmeden en te proeven van dit ambacht organiseert Mano Design in haar atelier regelmatig in groepjes van maximaal vijf personen workshops.

De deelnemers maken onder vakkundige begeleiding van Marian hun eigen sieraad in zilver. Speciale vaardigheden zijn niet vereist. Een glanzend eindresultaat is gegarandeerd. Uiteraard in een informele sfeer, onder het genot van een versnapering.

Interesse?
- Workshop edelsmeden kost €76,50 per persoon
- Tijdstip: op reservering van 11:00 uur tot 17:00 uur
- Aantal deelnemers: minimaal 4 en max 5 personen
- Inbegrepen: lunch met broodjes en koffie of thee
- In de prijs is ook het zilver inbegrepen, maximaal 15 gram.
(normaal gesproken genoeg voor een ring)
- Je mag onder mijn begeleiding zelf solderen en uiteraard neem je je sieraad mee naar huis.

*Wil je gebruik maken van deze aanbieding reserveer telefonisch of per e-mail.

Over Mano Design

Mijn naam is Marian Notermans.

Mijn winkel/galerie aan de Hoogbrugstraat nr 55 bestaat sinds setember 2012. Ik ben goudsmid en verkoop uiteraard sieraden. Mijn werkbank staat in de winkel, U mag komen kijken hoe sieraden gemaakt worden! Een gedeelte van mijn collectie bestaat uit handgemaakte sieraden, door mezelf en ook door andere ontwerpers, o.a. Rolisa Sweegers van Do- collection. Daarnaast heb ik een aantal bekende merken, zoals bv. MELANO , RABINOVICH, JEH collection, OLGA RIBLER, LUCA LORENZINI en horloges van Rosendahl, van de bekende ontwerper Arne Jacobsen en de serie “Picto”, MONDAINE en TAMAWA Mijn collectie bevat een grote variatie, zowel in prijs als in stijl…. Ik vind namelijk veel verschillende sieraden mooi… Mijn passie is edelsmeden, smelt uiteraard ook goud om en maak er een nieuw eigentijds sieraad van of maak een sieraad (ook van zilver) op wens van de klant. Ook voor reparaties kunt U bij mij terecht. Ik vind het belangrijk dat mensen vrijblijvend binnen durven te lopen, vandaar dat ik er ook voor een collectie gekozen heb waarbij het ook mogelijk is een cadeautje te kopen voor een klein bedrag… vanaf € 8! Echter kwaliteit en service vind ik belangrijk! En niet te vergeten de gezelligheid… U mag alles passen en rustig nadenken onder het genot van bv een kopje koffie.. Ook voor een sieradenavond met minimaal 6 personen houd ik mijn winkel open tot 22 uur. En dan mijn tweede passie: schilderen…. ook schilderijen hebben een plek in mijn winkel en zijn te bewonderen en te koop. mano 2Schilderijen van de maastrichtse kunstenaars Arjen van Prooijen, Marlies Knops en van mezelf! En dan nog een reden om even binnen te lopen…. niks aan mijn winkelinterieur is standaard… nieuwsgierig?....goedzo.. Exclusieve gouden en zilveren handgemaakte sieraden Reparatie van sieraden Oude sieraden krijgen een nieuw gezicht, in samenspraak een persoonlijk sieraad ontwerpen besloten sieradenavond op afspraak, vanaf 6 personen tot 22 uur; gezellig met vriendinnen passen, kijken, zonder koopverplichting. Degene die de avond organiseert 10% korting, overige personen 5% korting Kom kijken....niks is standaard...het leukste winkeltje van Maastricht

Rechtstraat 46
6221 EK, Maastricht

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Volg ons op social media