Black Label Hotel Valkenburg-Maastricht opent zijn deuren op 1 april!

26 maart 2019

Black Label Hotel Valkenburg-Maastricht opent zijn deuren op 1 april!

Op 1 april 2019 opent Black Label Hotel Valkenburg-Maastricht haar deuren. Anderhalf jaar na de start van de bouw zal het 65 kamers tellende hotel van de jonge, ambitieuze hotelketen Black Label Hotels voor het eerst gasten ontvangen.

Directeur en eigenaar Martin Hendricks is trots op wat er neergezet is en op de belanghebbenden. “Ja, ook ik heb wel eens getwijfeld of we de deadline gingen halen, maar de fijne samenwerking met Wyckerveste en aannemers heeft ervoor gezorgd dat we netjes op tijd kunnen openen. In de laatste week hebben we uiteraard 24 uur per dag doorgewerkt, maar dat weet je als je eraan begint”, Aldus Hendricks.

Het hotel telt 65 kamers, een restaurant, eenn bar, 7 meeting rooms, een grote eventruimte, maar ook een mancave en Cycle Wellness. “Het ontbreekt de gast aan niets. Het is een hotel met internationale allure geworden, iets waar we héél trots op mogen zijn. Maar goed, op naar de volgende”, sluit Hendricks af. “Het belangrijkste voor mij persoonlijk is dat we iets van de Black Label-filosofie in het project kunnen steken. Ruig, stoer en sexy moet het zijn. Veel mensen lachen als ik die termen roep, maar die termen roepen bij iedereen een beeld en emotie op. Dat is precies wat we willen.”