Bootverhuur Gasterie De Knip Wessem

16 juni 2019

Bootverhuur Gasterie De Knip Wessem

Gasterie De Knip aan de Maasboulevard in Wessem kenmerkt zich door een gemoedelijke en gastvrije sfeer waardoor jong en oud zich er direct thuis voelt. Een team van gastvrouwen en –heren zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt als je op een van de terrassen of in het gezellige café plaatsneemt.

Waar je ook zit, overal zie je de voortkabbelende Maas en de voorbijtrekkende vaart. Sinds 1803 vormt de huidige Gasterie al een pleisterplaats voor schippers en reizigers en deed het pand dienst als taverne of handelsplaats voor schippers en handelaren. Onlosmakelijk verbonden met het water. En nog steeds is het een rustpunt voor velen; fietsers en wandelaars. De schippers van toen hebben ondertussen plaatsgemaakt voor talrijke waterrecreanten die afmeren in de eigen passantenhaven pal voor de deur van Gasterie De Knip.

Graag willen we iedereen die niet beschikt over een eigen boot ook de gelegenheid bieden om te genieten van de Maas en aangrenzende Maasplassen. Gasterie De Knip beschikt over een aantal prachtige tenders die gedurende het hele vaarseizoen vanaf 1 mei tot 1 oktober te huur zijn. Iedere tender biedt plaats aan maximaal 8 personen (6volwassenen + 2 kids) en is uitgerust met luxe kussens, een zwemtrap voor nog meer waterplezier en zwemvesten voor maximale veiligheid. Een cabrioletkap kan beschutting bieden tegen zowel zon als regen en onze waterkaart van het vaargebied zorgt ervoor dat u feilloos uw route vindt in het grootste aangesloten plassengebied van Nederland Met ruim 300 ha. Is dit vaargebied zelfs groter dan de Friese Meren. En wees gerust; een vaarbewijs is niet nodig. Iedereen kan met de eenvoudige bediening van onze tenders overweg. (Instructiekaart aanwezig).

Je hebt de keuze uit onze stoere 568 tender (geschikt voor max. 8 personen) of onze topper onder de sloepen, de 575 luxury. Een familiesloep eveneens geschikt voor max.8 personen.

ROLSTOELTOEGANKELIJK

Uniek voor Limburg is dat onze aanlegsteiger is uitgerust met een invalidenlift en ook onze boten via een tillift toegankelijk zijn voor personen die slecht ter been of rolstoel gebonden zijn. Daarmee komt waterplezier voor iedereen binnen handbereik. (wordt nog gerealiseerd).ONZE TARIEVEN:
Het is mogelijk om onze tenders te huren voor een dagdeel of een hele dag:
575 luxury 570 tender
10.00 uur tot 13.30 uur € 100,00 € 110,00
14.00 uur tot 17.30 uur € 100,00 € 110,00
18.00 uur tot 21.30 uur € 85,00 € 95,00
10.00 uur tot 17.30 uur € 185,00 € 200,00

MET OF ZONDER SCHIPPER Natuurlijk vaart u lekker zelf, maar mocht u het toch niet aandurven om zelf het roer ter hand te nemen, dan stellen wij met alle plezier een ervaren schipper ter beschikking die de sloep voor u door het water stuurt. Zorgeloos en veilig, wat wil je nog meer. Dit kost € 50,00 per dagdeel.

WAT U VERDER MOET WETEN…..

 • onze tender of sloep reserveer je telefonisch via (00)31(0)475-561670
 • Onze huurprijzen zijn inclusief brandstof.
 • Bij een reservering dient minimaal één persoon 21 jaar of ouder te zijn en te allen tijde als BOB aangemerkt te kunnen worden (dus geen alcohol voor de schipper).
 • Het huurbedrag dient vooraf volledig per bank te worden voldaan. Hiertoe ontvangt u een betaalverzoek. Geen betaling is geen reservering.
 • De borgsom bedraagt € 300,00 per reservering en dient contant bij vertrek te worden voldaan.
 • Voor vertrek is legitimatie van minimaal één meerderjarige huurder verplicht.
 • Annuleren van een reservering is mogelijk: - tot 1 week voor vertrek zijn geen annuleringskosten verschuldigd - tot twee dagen vóór de dag van vertrek. (voorbeeld: u reserveert een boot voor de datum 10 juni, dan is annuleren mogelijk t/m 23.59 uur op 7 juni). De annuleringskosten bedragen €25,00 ongeacht de reden van annulering. - binnen twee dagen voor de dag voor vertrek is 100% van de huursom verschuldigd. Wel kan de huurder een derde zoeken welke genegen is de huurovereenkomst onder gelijke condities over te nemen. Hiervoor zijn €25,00administratiekosten verschuldigd. - indien de weersomstandigheden op het tijdstip van uitvaren dusdanig zijn dat verantwoord varen niet mogelijk is, heeft u het recht om uw boekingsdatum te verschuiven. Dit ter beoordeling door de verhuurder.
 • Bij terugkomst van uw vaartocht meldt u zich 15 minuten voor de geschatte aankomsttijd op de steiger telefonisch zodat wij u behulpzaam kunnen zijn bij het aanmeren. Tel. (00)31(0)475-561670
 • In het huurbedrag van onze tenders is inbegrepen het gebruik van een waterdichte ton voor uw kostbare spullen, een waterdichte JBL speaker zodat u onderweg uw favoriete muziek via uw telefoon kunt afspelen en een zwemvest voor elke opvarende.
 • Dieren zijn niet toegestaan aan boord van onze tenders.
 • Indien een sloep buitensporig vies wordt teruggebracht, brengen wij €50,00 schoonmaakkosten in rekening ten laste van het borg bedrag.
 • Schade toegebracht door toedoen van een van de huurders/opvarenden zal te allen tijden worden verhaald op (de WA verzekering van) de huurder(s)/opvarende(n).
 • Op het water bent u gewoon verkeersdeelnemer. Alcohol achter het roer is dus verboden en borden op de oever geven de snelheidsbeperkingen aan. En let op: beroepsvaart en zeilboten hebben altijd voorrang.
 • Het vaargebied van onze tenders strekt zich uit van de stuw/sluis Linne tot aan Maaseik in België en alle tussenliggende plassen. Het passeren van een sluis is verboden.
 • Indien de huurtijd wordt overschreden dient dit telefonisch gemeld te worden en worden additionele kosten in rekening gebracht, afhankelijk van de overschrijding. Tel.(00)31(o)475-561670
 • Verhuur op zaterdag en zondag is alleen mogelijk voor een hele dag (10.00-17.30 uur) of een avond (18.00-21.30 uur).

EN VERDER…

Om de dag nog completer te maken kunnen wij u volledig ontzorgen: Reserveert u een van onze boten dan kunnen wij er ook voor zorgen dat het de inwendige mens na afloop van uw tocht aan niets ontbreekt. Variërend van een gezellige BBQ ,een lekkere lunch of een heerlijk diner op ons terras. Dit dient bij de reservering ten worden aangegeven.

Boot + a la carte op ons terras = 10% korting op uw factuur (drank + diner)
Boot + BBQ op ons terras = toeslag € 15,00 p.p. (vanaf 6 personen)
Boot + shared dining op ons terras = toeslag € 23,50 p.p. (vanaf 6 personen) (alle opties zijn exclusief dranken).

Oud Huyzer Luxury 575 Sloep

oud-huyzer-575.jpg#asset:17412

Oud Huyzer 568 Tender

oud-huyzer-568.jpg#asset:17413


Gasterie De Knip Groenstraat 1 6019 AG Wessem [email protected] tel: 0475-561670