De historie van een familiebedrijf…

05 november 2018

De historie van een familiebedrijf…

Bakkerij Paulissen is een moderne Maastrichtse bakkerij en kent een rijke familiehistorie. Met de formele toetreding van Luc en Tom Paulissen is in 2017 een belangrijke stap gezet in de overdracht van het familiebedrijf dat in 1981 is opgericht door Fred en Marleen Paulissen.

Met momenteel 7 verkoopfilialen en een groot aantal zakelijke klanten uit onder meer de supermarkt- en de horecabranche is er werk aan de winkel. Samen met een team van 100 medewerkers maken en verkopen wij met passie dat waar we goed in zijn; een uiteenlopend assortiment van broden, broodjes, hartigheden, vlaai en banket.

Vanuit de broodbakkerij aan de Slagmolen in Maastricht vertrekt 7 dagen in de week in alle vroegte het ovenverse brood richting onze klanten. Begin 2019 zal ook onze banketbakkerij -die momenteel nog in Heer is gelegen- op dit adres worden ondergebracht.

Onze winkels kenmerken zich door een ruim assortiment aan brood en banket, waar in veel gevallen ook belegde broodjes worden gemaakt en de mogelijkheid is om even rustig te gaan zitten voor een lekker stukje vlaai met koffie.

Daarnaast beschikt ons filiaal in winkelcentrum De Leim (Heer) over een volledig ingerichte instore bakkerij waar onze bakkers met veel plezier hun liefde voor het vak aan de klant tonen én toelichten. Hier vindt u naast het vertrouwde assortiment onze ambachtelijke spelt- en desem producten en nog verschillende andere bijzondere specialiteiten van de bakker.

Ons nieuwste concept is te vinden in het winkelcentrum van Stein, waar wij in 2016 het eerste Paulissen Bakkerscafé hebben geopend. Een plek waar u naast ons vertrouwde assortiment onder meer terecht kunt voor een heerlijk ontbijt, een knapperige salade of verse kop soep. Uiteraard altijd met een mooi stuk brood erbij.