Magisch Maastricht betovert het Vrijthof en het bedrijfsleven.

14 oktober 2019

Magisch Maastricht betovert het Vrijthof en het bedrijfsleven.

Sluit het jaar af met een bijzondere eindejaarsborrel op een unieke locatie in een sfeervolle omgeving.

In december wordt het Vrijthof in Maastricht weer omgetoverd tot één groot magisch winterdecor. Ook dit jaar zijn er weer een aantal schitterende locaties beschikbaar om gezellig met collega’s of relaties het jaar af te sluiten en te genieten in een ultieme kerst -en wintersfeer.

Zo komt de oergezellige Wildstuben natuurlijk terug; dit jaar nog groter! Dat geldt ook voor onze Schirmbar, waar het altijd feest is. Daarnaast is het als vanouds goed toeven in het vertrouwde Wintercafé, direct aan de schaatsbaan, en de zeer populaire Winterlounge van maar liefst 300 m2.

Op al deze feestelijke locaties bieden wij op maat gemaakte arrangementen met heerlijke wintergerechten en winterdrankjes; natuurlijk opgeluisterd met gezellige (live) muziek. Deze (zakelijke) borrels bieden we aan voor groepen van 8 tot 400 personen.

Verzeker u nu al van een magische middag of avond en neem contact op met de gastheren van Winterevents Maastricht. Bel Ralph Bastiaens (+31652025116) of Ralph Meijs (+31631036622) of mail naar [email protected]