Actie Latinos Restaurante Valkenburg

Sea Lovers Special voor 2 personen

Iedere donderdagavond brengen wij een ode aan al het lekkers dat uit onze oceanen komt. Dit betekent dat u kunt genieten van een aantal van onze gerechten met vis of schaal- en schelpdieren tegen een speciale ‘Sea Lovers’ prijs. (o.a. kreeft en oesters)

Ook serveren wij een Sea Lovers Special voor twee personen!

Over Latinos Restaurante

Van Torino tot Palermo, van Pamplona tot Sevilla; in Mediterrane landen is eten een feest! Latinos neemt u mee op een culinaire reis door Spanje en Italië, waar eten een samenkomen van vrienden, kennissen en familie is. Waar de dag wordt afgesloten met een goed glas wijn, heerlijk eten en een bruisende sfeer. Omringd door dierbaren.

Latinos brengt u de traditionele gerechten en recepten uit de meeste pure en gezonde keukens van Europa. Verse knoflook, zeezout en goede olijfolie vormen de eenvoudige basis voor de smaakvolle, pure en gezonde Mediterrane keuken. In Zuid-Spanje voeren de Moorse invloeden de boventoon, een manier van koken die we u in ons restaurant graag willen laten beleven.

De warme, zinderende sfeer van het Mediterrane zeegebied vindt u terug op onze menukaart én in ons sfeervolle restaurant. Met gerechten als verse kreeft, een prachtige lamsbout, overheerlijke tapas, verschillende pasta’s en traditionele desserts nemen we u mee in zuidelijke sferen en verzorgen wij een avond om nooit te vergeten. U bent van harte welkom.

 Bon appetit/Buen provecho

Grotestraat Centrum 8
6301 CX, Valkenburg

Maandag 11:00 - 22:00
Dinsdag 11:00 - 22:00
Woensdag 11:00 - 22:00
Donderdag 11:00 - 22:00
Vrijdag 11:00 - 22:00
Zaterdag 11:00 - 22:00
Zondag 11:00 - 22:00
Volg ons op social media