-13% Clip 'n Climb Parkstad Kerkrade

Combi Space Jump & Clip ’n Climb

Boek een combi Space Jump & Clip ’n Climb!

In totaal duurt dit programma 3 uur. U start met jumpen bij Space Jump Parkstad. Dit duurt 60 minuten. Dan is er 30 minuten rust en kunt u zich verplaatsen naar Clip ’n Climb Parkstad. Dan start de introductie bij Clip ’n Climb. Dit duurt zo’n 20-30 minuten. Aansluitend volgt het klimmen.

Kosten per persoon: €16,50 exclusief jumpsokken. Heeft u nog geen jumpsokken? Dan kosten deze eenmalig €2,-. Bij een volgend bezoek aan Space Jump Parkstad kunt u de sokken weer hergebruiken.


*Wil je gebruik maken van deze aanbieding reserveer of laat de unieke code (in de App) aan de ondernemer zien.

Over Clip 'n Climb Parkstad

Clip ‘n Climb: Klimplezier voor iedereen!

Ben jij dol op klauteren en klimmen, maar is de reguliere klimwand niet zo jouw ding? Dan is Clip ’n Climb dé activiteit voor jou! Met meer dan 25 unieke klimchallenges, biedt Clip ’n Climb Kerkrade een superleuke en laagdrempelige activiteit voor jong en oud. Voorkennis over klimmen is niet nodig: iedereen kan zich hier uitleven! Clip ’n Climb werd bedacht in Nieuw-Zeeland en is inmiddels over de hele wereld een immens populaire activiteit. De eerste Clip ’n Climb in Zuid-Nederland is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar en is het ultieme, gezonde uitje met familie en vrienden. Plezier gegarandeerd!

www.clipnclimbparkstad.nl

Roda J.C. Ring 2L
6466 NH, Kerkrade

Maandag Op reservering
Dinsdag Op reservering
Woensdag 12:30 - 20:00
Donderdag 14:30 - 20:00
Vrijdag 14:30 - 20:30
Zaterdag 11:30 - 20:30
Zondag 11:30 - 19:30
De eerste klimsessie begint een half uur na opening en de laatste sessie begint een uur voor sluitingstijd.
Volg ons op social media