Fred Rompelberg 268KM

Actie Fred Rompelberg 268KM Maastricht

Fietsreizen op Mallorca vanaf €228,- per week!

Onze fietsreizen zijn voor iedereen, zowel recreatief, hobby of sportief, van 8 tot 88 jaar!

Over Fred Rompelberg 268KM

Het toerisme ‘Vakantie Toerisme’ werd moeilijker de afgelopen tijd. Er kwamen andere bestemmingen met super goedkope aanbiedingen, die werden gekozen in plaats van Mallorca. Sinds 2009 was het aantal bezoekers van het eiland 12% lager in tegenstelling tot de tijd daarvoor. Het Fred Rompelberg Bicycle-Team, als specialist in het organiseren en aanbieden van fietssportvakanties op Mallorca, trok zich niets aan van deze trend en was wel succesvol, ook in vergelijking met andere fietssport organisaties. We hadden ook in het jaar 2014 wederom een plus. Dat had natuurlijk zijn redenen. 

Op de eerste plaats is het zonnige eiland Mallorca in de Middellandse Zee zeer geschikt om fietssportvakanties te houden. De wegen zijn in zeer goede staat, en de door ons bij voorkeur gebruikte zijwegen hebben zeer weinig verkeer en leiden ons door een prachtig afwisselend landschap. Op de tweede plaats zorgt het Fred Rompelberg Bicycle-Team voor kwaliteit. Service, persoonlijke betrokkenheid en verzorging staan voor het team, onder leiding van Fred en Tiny Rompelberg, hoog in het vaandel. 

In het jaar 2015 organiseert het Fred Rompelberg Bicycle-Team voor de 23e keer op rij fietssportvakanties op Mallorca. Wij streven ernaar om in ieder nieuw seizoen verbeteringen door te voeren en een optimale vakantie voor onze gasten te realiseren; onafhankelijk of de gast een sportieve of relaxte vakantie wenst, er is voor ieder wat wils. 

Onze slogans zijn: 
"Alles mag, niets moet"; 
"samen uit, samen thuis".

Volksbondweg 9
6214 AP, Maastricht

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak