MVV Maastricht

Over MVV Maastricht

Gesticht in 1902, is MVV Maastricht Limburgs oudste profclub. MVV Maastricht is een club met een rijke historie en een nog rooskleurigere toekomst. Een geschiedenis die nagenoeg gelijk verdeeld is over de roemruchte De Boschpoort en het huidige Stadion de Geusselt.

MVV Maastricht kent in meer dan honderd jaar clubgeschiedenis pieken en dalen. Tot 1977 speelde het professionele leven van MVV Maastricht zich af in de hoogste klasse van het Nederlandse voetbal. In de ruim drie decennia die daarop volgden degradeerde MVV Maastricht drie keer naar de Eerste Divisie om telkens binnen twee jaar weer te promoveren. Dat toont de veerkracht aan van de club die in 1984 en 1997 zijn grootste successen vierde met het kampioenschap in de Eerste Divisie. De roemruchtste periode werd echter gevormd door de jaren '70, toen MVV groepswinnaar werd in de Intertoto Cup en een blondgelokte rebel uit Chevremont zou uitgroeien tot hét clubicoon van MVV en Speler van de Eeuw van onze club. We hebben het over Willy Brokamp.

In het seizoen 2012/2013 zette MVV Maastricht een flinke stap voorwaarts. Het winnen van de eerste periodetitel, het langdurig meedraaien aan de top van de Jupiler League en de eerste seizoenshelft werd als 'herbstmeister' afgesloten. Dat waren de beste prestaties van de club in tien jaar. De komende seizoenen wil de club zich ontwikkelen tot een stabiele subtopper in de Jupiler League en een potentiële promovendus.

Evenementen van MVV Maastricht
13/08/2018

MVV Soccerbootcamp

Wil jij in de zomervakantie graag vier dagen voetballen, training krijgen van spelers en (jeugd) trainers van MVV in Stadion de Geusselt?! Geef je dan nu op voor het MVV SoccerBootcamp! In de laatste week van de zomervakantie, van maandag 13 augustus t/m donderdag 16 augustus 2018, organiseert MVV Maastricht voor de 9e keer een heus MVV SoccerBootcamp. Tijdens deze vierdaagse voetbalschool krijgen kinderen in de leeftijd van 5 t/m 14 jaar professionele trainingen van MVV(jeugd)-trainers. Bovendien nemen de selectiespelers van MVV Maastricht een centrale rol in tijdens de programmering van het MVV SoccerBootcamp en vindt het overgrote deel van het programma plaats in Stadion de Geusselt. Programma Het MVV SoccerBootcamp heeft een dagvullend programma. Dit betekent dat deelnemers elke dag van 9.30 uur tot 16.00 uur op een échte...

Lees verder

Geusseltweg 11
6225 XS, Maastricht

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Telefonische openingstijden
Volg ons op social media