Sport- en Recreatiecentrum Polfermolen

Actie Sport- en Recreatiecentrum Polfermolen Valkenburg

We bieden tegenwoordig Personal Training aan.

WAT IS PT ?

Veel mensen denken dat een Personal Trainer niet voor hen is weggelegd. Dat het alleen is weggelegd voor beroemde mensen. Dat was ook zo, maar de Personal Trainer burgert steeds meer in.

Wij, Polfermolen bieden tegenwoordig Personal Training aan. Een afspraak met een trainer maakt het makkelijker om je Workout te plannen en het ook echt vol te houden. Het is bovendien makkelijker om je doelen te bereiken met een Personal Trainer.

Daarnaast is een Personal Trainer vaak niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon, een leraar en een bron van inspiratie.

WAAROM PT ?

Misschien ken je het gevoel, je bent vermoeid. Je hebt een stressvol en druk bestaan, je ervaart lichamelijke klachten of je bent niet tevreden met je figuur. Elke dag weer neem jij je voor om gezonder te gaan leven, maar toch lukt dit niet. Personal Training is dan de oplossing.

Een Personal Trainer is voor jou de stok achter de deur en begeleid je grondig op het gebied van fysieke training, voeding en verandering van leefstijl.

RESULTAAT

Trainen met een personal trainer is leuk, uitdagend, inspirerend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn die je maar kunt wensen. De trainers van Polfermolen onderzoeken wat je nodig hebt en maken voor jou een plan van aanpak op maat geschreven. Dit met de juiste schema’s waarbij rekening wordt gehouden met je fysieke mogelijkheden. Onze Personal Trainers motiveren en stimuleren je voortdurend om aan de slag te gaan en helpen je met het stellen van reële doelen.

VOOR WIE PT ?

Personal Training is geschikt voor iedereen die een gezonder en fitter bestaan nastreeft.

Onze specialisaties zijn:

  • Gewicht verliezen
  • Kracht en conditie verbeteren
  • Energieker worden
Actie Sport- en Recreatiecentrum Polfermolen Valkenburg

Kracht Training

Net als met cardio training kun je met behulp van krachttraining het vetpercentage verlagen en de conditie van hart en bloedvaten verbeteren. Hierdoor kan je bloeddruk dalen maar ook het cholesterol kan afnemen en dalen.

Het primaire doel van kracht trainen spreekt voor zich, namelijk de spierkracht verbeteren.

Door het doen van krachttraining met behulp van gewichten of andere vormen van weerstand, zoals een halter, stang, weerstandsbanden of fitness toestellen, kun je een aantal positieve effecten realiseren.

Zo kan het doen van krachttraining tot een grotere spiermassa en uithoudingsvermogen van je spieren leiden. Daarnaast kan het bijdragen aan de explosieve kracht en helpt het bij het versterken van je pezen, ligamenten en botten.

Krachttraining is niet alleen voor de jeugd ook ouderen kunnen door krachttraining spierafbraak tegengaan en hun spiermassa behouden die op latere leeftijd juist een grotere rol gaat spelen.

Krachttraining heeft daarnaast nog een aantal andere belangrijke voordelen op de algehele gezondheid.

Net als met cardio training kun je met behulp van krachttraining het vetpercentage verlagen en de conditie van hart en bloedvaten verbeteren. Hierdoor kan je bloeddruk dalen maar ook het cholesterol kan afnemen en dalen. In tegenstelling tot cardio training resulteert krachttraining vaak ook in een toename in kracht waardoor de dagelijkse activiteiten jou makkelijker afgaan.

Kom eens een kijkje nemen in onze speciaal ingerichte free weight zone.

Over Sport- en Recreatiecentrum Polfermolen

De Polfermolen in Valkenburg aan de Geul is Volop in Beweging. U vindt er zwembaden, hypermoderne fitnesszaal, sauna, sporthal, theaterzaal, brasserie, sportcafé en nog veel meer. In ons multifunctionele centrum in Valkenburg aan de Geul kan iedereen, van jong tot oud, individueel of in groepsverband, volop genieten van sportieve inspanning en verkwikkende ontspanning.

Plenkertstraat 50
6301 GM, Valkenburg

Maandag 07:30 - 21:30
Dinsdag 10:30 - 21:30
Woensdag 07:30 - 18:00
Donderdag 07:30 - 21:30
Vrijdag 10:30 - 21:30
Zaterdag 09:00 - 14:30
Zondag 10:00 - 14:30
*openingstijden receptie
Volg ons op social media