Tip De Bisschopsmolen Maastricht

Het verhaal van de Limburgse vlaai..

De Bisschopsmolen organiseert voor haar gasten talloze smakelijke workshops en rondleidingen, waarbij we uitleg geven over wat wij nu zo belangrijk vinden bij het maken van ambachtelijke producten! Ook bent u altijd van harte welkom om aan te schuiven voor een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch of een kop koffie met echte Limburgse vlaai. Organiseert u een familiedag, teamuitje of andere groepsactiviteit? Zowel voor kleine als grote groepen is de Bisschopsmolen in hartje Maastricht dé plek voor een unieke beleving!

Denkt u aan Limburg, dan denkt u ongetwijfeld ook al gauw aan vlaai! Maar wat is de geschiedenis van de vlaai? En wat maakt een vlaai nu écht Limburgs? Wij zijn trots op dit stukje Limburgse cultuur en bakken elke dag met liefde, kennis en kunde heerlijke speltvlaaien. Terwijl u geniet van een stuk échte Limburgse vlaai en een kop koffie of thee van Blaenche Dael, vertellen wij u hier graag meer over middels een toelichting van ca. 15 minuten.

  • Vanaf 10 personen
  • €8,50 per persoon
  • Ca. 30 minuten

Voor meer informatie of om te reserveren kunt u mailen naar [email protected] of bellen naar 043-3270615.

Over De Bisschopsmolen

Wij laten met onze producten en gerechten zien hoe je door eenvoud en door terug te gaan naar de essentie onweerstaanbaar lekker eten kunt maken. We maken gebruik van natuurlijke grondstoffen van lokale telers. Voor ons is brood bakken een ambacht en daar nemen we de tijd voor.

Onze producten zijn verkrijgbaar in onze winkel, maar je kunt ze ook proeven in de gelagkamer. Hier verwerken we onze granen tot een smakelijk gerecht. Wil je liever zelf aan de slag? Reserveer dan de workshop vlaaien bakken. Wist je dat je zelfs bij ons kunt logeren? Vroeg uit de veren met de bakkers mag, maar hoeft niet!

Stenenbrug 3
6211 HP, Maastricht

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 17:00
Volg ons op social media