Tip Keurslager Pinckaers Eijsden

Specialiteiten uit de Streek uit eigen worstmakerij

Naast de gangbare slagersproducten hebben wij ook specifieke specialiteiten uit onze streek in ons asortiment. Met Krull-varkensvlees, biologisch kalfsvlees en de juiste kruidenmengsels zorgen we voor streekproducten met authentieke smaak.

  • Zure kalfspastei
  • Boudin Blanc in witvel
  • Gebakken pastei*
  • Pastei uit de Voerstreek
  • Limburgse noothammetjes*
  • Gevulde kalfsborst*
  • Boerenhoofdkaas*
  • Limburgse plaatham*
  • Limburgs hamspek*
  • Limburgse bakbloedworst in kromme runderdarmen
Tip Keurslager Pinckaers Eijsden

Terrines uit eigen worstmakerij

In ons uitgebreide assortiment kunt u seizoensafhankelijk diverse terrines met hun eigen unieke smaak vinden. Als basis voor deze terrines wordt Krull-varkensvlees gebruikt, afkomstig van varkensstalhouder Raymond Cobben uit Ulestraten. Daarnaast worden stropen en andere fruit- en groetenproducten uit teelt van onder andere Mart Vandewalle, de Eyserhalte en uit de aangrenzende Belgische Voerstreek gebruikt om iedere terrine zijn eigen karakteristieke smaak te geven. Deze eerlijke kwaliteitsproducten, in combinatie met de juiste notenmelanges, specerijenmengsels en af en toe een scheutje drank, leiden tot stuk voor stuk unieke producten. Onze terrines zijn bovendien gluten- en lactosevrij zodat iedereen van ze kan genieten.

  • Terrine de Grand Mere*
  • Terrine de Liege*
  • Terrine Belle de Boskoop*
  • Terrine de Breugel*
  • Terrine Mediterranee*
  • Terrine de Uienconfituur*
  • Terrine D'Ardenne*
  • Terrine de Veenbessen*
  • Vijgen Terrine*
  • Wild Terrine*
  • Terrine de Campagne*
  • Terrine D'Asperge*
Over Keurslager Pinckaers

Tradities van toen
100 jaar geleden starte Jang Pinckaers (Hannes) in zijn geboortehuis in Breust, met de verkoop en het bezorgen van vlees in Eijsden. Nú, 100 jaar later en 3 generaties verder, is de slagerij uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daarbuiten.
Traditie, kwaliteit, service, maar vooral het pure vakmanschap zijn de peilers waar slagerij Erik Pinckaers zijn doel op richt.

Familiebedrijf
Het ‘pure’ assortiment dat volledig in eigen huis wordt gemaakt en verwerkt, draagt bij aan het echte familiebedrijf-gevoel. Producten worden gemaakt en geleverd volgens autenthieke recepten én smaak.

Uitgebreid assortiment
Na een verbouwing van 3 weken, zijn wij enorm trotst om onze geheel vernieuwde winkel op woensdag 7 september om 08.30 uur te mogen openen. Ons assortiment is groter én lekkerder geworden. Met een keur aan salades uit eigen keuken, verse vleeswaren en worstsoorten uit eigen worstmakerij. Een diversiteit aan terrines en paté’s, en een ruime keuze aan broodbeleg. U vind het allemaal in de lekkerste winkel van de Maasvallei. Ons vers rundvlees is afkomstig van de boeren uit het Mergelland en wordt in eigen bedrijf verwerkt tot een kwaliteitsproduct.
Ons Krull-varkensvlees komt van boer Raymond Cobben uit Ulestraten en draagt het BeterLeven Keurmerk, net zoals ons verse kipproducten.

Kerkstraat 12A
6245 CB, Eijsden

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Pauze ma t/m vrij 12:00 - 13:00
Volg ons op social media