Tip PuurOlijf Spaubeek

OlijfOlie | Balsamico | Private Label | Truffel van PuurOlijf

Proef de verschillende oliën. Maak er lekkere gerechten mee en je zult – net als ik – je hart verliezen aan dit vloeibare goud! Maak ook kennis met onze mooie balsamico’s uit Modena. Deze laten zich geweldig combineren met de verschillende oliën van PuurOlijf.

Bekijk hier onze verkooppunten.

Geen verkooppunt in de buurt of wenst u meer informatie neem contact met ons op.

Over PuurOlijf

De keren dat ik mijn beste vriendin opzocht in Umbrië, Italië, zijn niet meer te tellen. Wat een prachtige plek! Daarboven op de berg tussen de olijfboomgaarden, heb ik mijn hart verloren aan Italië en het goede leven aldaar.

Streek, klimaat, grondsoort en soort olijf bepalen de verschillende smaken, maar ook regionaal zijn er grote verschillen! Olijfolie uit Sicilië bijvoorbeeld smaakt grassig en uit Ligurië komt een zachte olijfolie. Uit ervaring weten we dat de olijfolie met een fruitige artisjoksmaak uit Umbrië met voorsprong favoriet is.

We hebben veel boeren bezocht, veel olijfolie geproefd en overal smaakt de olijfolie weer anders! Het soort olijven, de blend, het recept en de persmethode – die vaak van generatie op generatie is doorgegeven – bepalen de smaak. Zo hebben we met onze boer afsproken dat wij olie krijgen die komt van olijven die net rijp zijn. Er komt minder olie uit de olijven, maar de smaak is perfect!

Kerkstraat 16
6176 AR, Spaubeek

Openingstijden:
zie verkooppunten
Volg ons op social media