Tip Traiteur Saveurs Maastricht

Geen zin of tijd om zelf te koken? Mealz is onze hap van de dag!

Mealz is onze hap van de dag! Uniek voor mensen die geen zin of het te druk hebben om zelf te koken. Elke dag is er een nieuw Meal, voor slechts €8,50 af te halen in onze winkel in Maastricht.

Het werkt heel simpel: op de website van Mealz vind je een overzicht van de Mealz van deze week. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je krijgt iedere maandag een mail met een overzicht van de Mealz voor de komende week (di-za).

Er zijn altijd voldoende Mealz beschikbaar in onze Traiteur winkel, mocht jij je Meal toch willen reserveren? Dat kan telefonisch: 043 390 09 10.

Over Traiteur Saveurs

DE SMAKEN EN AROMA’S VAN SAVEURS

In de wijk Sint Pieter is het in 2001 allemaal begonnen in een klein, oud winkeltje op de hoek van de straat. Een paar jaar later is de zaak voortgezet in de gewelvenkelders van Mosae Forum. Een prachtige, stijlvolle traiteurwinkel met de heerlijkste verse maaltijden, ambachtelijke vleeswaren, fingerfood, kazen, soepen, dagverse salades, wijnen en natuurlijk het alom bekende gehaktbrood.

Als je geen zin of tijd hebt om te koken dan is de maaltijd van de dag, “Meal’z” de uitkomst. Meal’z is een concept van een dagelijks wisselende maaltijd voor de vaste lage prijs van €8,50 p.p. Eerlijk, smaakvol en lekker!

Kwaliteit, liefde en verbeelding zijn de ingrediënten van de keuken van Saveurs. Een breed scala van heerlijkheden om mee naar huis te nemen zijn het resultaat.

Laag Gubbelstraat 14
6211 CG, Maastricht

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Volg ons op social media