Kasteel de Hoogenweerth

Info Kasteel de Hoogenweerth Maastricht

Een sprookjeshuwelijk bij de Hoogenweerth...

Wauw! Je eigen kasteel op de meest belangrijke dag! Exclusief voor jullie. Geniet van de luxe, vrijheid en exclusiviteit van Kasteel de Hoogenweerth!

Graag nodigen we jullie uit voor een bezichtiging, want zien is geloven! Kom naar Kasteel de Hoogenweerth en dompel jezelf onder in de luxe, de vrijheid en de gastvrijheid! Geen enkele bruiloft is hetzelfde, jullie wensen zijn uniek!

We nemen ruim de tijd voor onze afspraak, inventariseren jullie unieke wensen en zorgen ervoor dat jullie dag fantastisch verloopt!

Aan de voorzijde ons unieke terras aan het water, gelegen aan de Maas. Onze ommuurde binnentuin geeft een warm gevoel, de plek voor de huwelijksvoltrekking! In de kapelzaal voelt u de warmte van het knetterende haardvuur…. In de grote zaal voel je de luxe maar ook de warme aankleding zorgt voor de perfecte locatie voor jullie feest!

Na het feest zwaaien jullie alle gasten uit vanaf het balkon van jullie eigen Royal Suite! De hele eerste verdieping, 250m2, is de fantastische bruidssuite van Kasteel de Hoogenweerth!

Over Kasteel de Hoogenweerth

Kasteel de Hoogenweerth; een uniek plekje in Nederland! In Maastricht, aan de oevers van de Maas met als enige in heel Maastricht directe toegang tot het water middels ons fantastische waterterras, op een 4,5 hectare groot privé park! Het kasteel staat exclusief tot uw beschikking, of het nu is om uw meest bijzondere dag te vieren of om uw zakelijke gasten in de watten te leggen. Bij Kasteel de Hoogenweerth bent u en uw gasten alleen, voor een dag of een weekend is het uw kasteel!

Nieuws van Kasteel de Hoogenweerth
28/01/2020

Kasteel De Hoogenweerth - Nr. 1 Top Trouwlocatie 2020!

Voor het 𝟯𝗲 𝗷𝗮𝗮𝗿 𝗼𝗽 𝗿𝗶𝗷 zijn wij benoemd tot Nr.1 trouwlocatie van Limburg! We zijn bijzonder trots op deze eervolle prijs, die wij van Toptrouwlocaties in ontvangst mochten nemen. Natuurlijk zijn we onze bruidsparen en gasten enorm dankbaar voor alle mooie en onvergetelijke momenten! 🥂 Benieuwd? Bezoek ons zaterdag 1 februari tijdens de Open Toptrouwlocatie Route! Aanmelden kan via linktr.ee/kasteeldehoogenweerth...

Lees verder

25/01/2019

De Hoogenweerth weer beste trouwlocatie van Limburg

Kasteel De Hoogenweerth is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste trouwlocatie van Limburg. Bezoekers en gebruikers van de website toptrouwlocaties.nl waardeerden het romantische kasteel aan de Maasoever met een 9,7. Overigens moeten trouwlocaties geld neerleggen om op deze website te staan. 'Maar we hebben niet betaald voor de goede beoordeling die we hebben behaald', zegt Martin Hendricks namens De Hoogenweerth....

Lees verder

Hoge Weerd 2
6229 AM, Maastricht

Maandag plan uw bezichtiging
Dinsdag plan uw bezichtiging
Woensdag plan uw bezichtiging
Donderdag plan uw bezichtiging
Vrijdag plan uw bezichtiging
Zaterdag plan uw bezichtiging
Zondag plan uw bezichtiging

[email protected]
Volg ons op social media