Wij zijn Valkenburg - Groups events

Actie Wij zijn Valkenburg - Groups events Valkenburg

Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding in Valkenburg?

Wij zijn Valkenburg bied je de allermooiste activiteiten in het Zuid-Limburgse Valkenburg. Alles op loopafstand van elkaar, midden in het Heuvelland, zowel indoor als outdoor. Dit alles onder begeleiding van een local host!

Bekijk de mogelijkheden

Over Wij zijn Valkenburg - Groups events

Wij zijn Valkenburg is dé aanbieder van groepsactiviteiten en zakelijke arrangementen in het Zuid-Limburgse Valkenburg. Wij bieden je één overzichtelijk platform, waar jij terecht kunt voor het beste dat onze Geulstad te bieden heeft. Doordat wij partnerships gesloten hebben met de mooiste en meest kwalitatieve activiteiten en locaties in Valkenburg, kunnen wij een divers, uniek en passend programma aanbieden aan groepen van alle soorten en maten. Een enkele activiteit, een dagvullend programma of zelfs meerdere volledig verzorgde dagen, Wij zijn Valkenburg staat voor je klaar!

Het beste van ons, voor jou!

Eenvoudig de gewenste activiteiten boeken, persoonlijk contact en tips en advies op maat. Wij willen het jou als organisator zo makkelijk mogelijk maken. De mooiste, leukste en spannendste plekjes van Valkenburg zijn gebundeld, waardoor je altijd een goede keuze maakt. Naast advies voor een optimale invulling van jullie wensen, fungeert Wij zijn Valkenburg tevens als de gastheer tijdens jullie verblijf. Wij nemen jullie mee in het échte Valkenburg! Laat je verrassen door de locals en geniet van de veelzijdigheid die wij te bieden hebben. Met extra gemak en service vanuit het stadje waar het toerisme geboren is.

Theo Dorrenplein 6a
6301 DV, Valkenburg

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag 10:00 - 14:00
Volg ons op social media