New Get Real Fitness + Food Echt

Nieuw! Fit Green Protein - Mango/Perzik smaak!

Vandaag hebben wij de nieuwe limited edition mango/perzik🍑 smaak van Orangefit ontvangen. Maar een beperkt aantal beschikbaar dus ben er snel bij, want OP=OP.

Ben jij ook benieuwd naar deze nieuwe smaak? Tag iedereen die net zo nieuwsgierig is als jij 😎

TRAIN. EAT.
WORK. MEET.
RELAX. REPEAT.
YOU'RE WELCOME.

www.getrealfitnessandfood.nl
Fit green protein mango/perzik.

Info Get Real Fitness + Food Echt

Maak kennis met ons verbeterde concept: Get Real Fitness + Food!

Wij vonden dat bij de fusering van onze twee bedrijven en ons vernieuwde, verbeterde concept een nieuwe naam hoort! Vanaf 1 mei is Echt in Vorm omgedoopt tot Get Real Fitness en Echt Gezond tot Get Real Food. Samen zijn we Get Real Fitness + Food! 

Bewegen, voeding en gezondheid, 3 zaken die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Get Real Fitness + Food verbindt moderne fitness met gezonde voeding op één locatie in hartje Echt. Het resultaat van een ideaalbeeld dat oprichters en goede vrienden Bart Jessen en Joran van Kampen al jaren hebben. Zij geloven dat een actieve levensstijl en een gezond eetpatroon essentieel zijn voor een goede gezondheid, energie en geluk.

Locatie Get Real Fitness + Food: Bovenste straat 17 in Echt (voormalig Blokker pand).

Over Get Real Fitness + Food

Echt gezond is de eerste gezondheidsbar in Echt waar we met onze gezonde producten mensen helpen een gezond(er) leven te leiden. Echt Gezond maakt het voor iedereen makkelijker en toegankelijker om dagelijkse gezonde voeding te consumeren. Wij bieden natuurlijke, verse en gezonde producten, boordevol micronutriënten – voeding die écht voedzaam is. Ons aanbod bestaat uit smoothies, smoothiebowls, yoghurtbowls, salades, verse sappen en broodjes, te consumeren op locatie of voor onderweg. Een groot deel van het aanbod is te personaliseren naar smaak en behoeften. De producten bestaan verse grondstoffen zoals fruit, groenten, superfoods, plantaardig eiwitpoeder, noten en zaden.

Nieuws van Get Real Fitness + Food
01/06/2018

Programma uitgelicht: Small group training Get Real Fitness!

Lestijden: di & wo 09.00-10.00 vr 08.00-09.00 Voor wie: volwassenen (40-65+) met een lage tot gemiddelde conditie. Ervaring met fitness is gewenst maar geen voorwaarde. Omschrijving programma: SMALL GROUP TRAINING is een laagdrempelige groepstraining met maximaal 8 personen. Het is een 60 minuten durende training met een uitgebreide warming up en een circuittraining gericht op het verbeteren van de houding, flexibiliteit, motoriek en de algehele conditie. Iedere training is anders maar heeft een...

Lees verder

Bovenstestraat 17
6101 EG, Echt

Maandag Bar: 12:00 - 18:00
Dinsdag Bar: 10:00 - 19:00
Woensdag Bar: 10:00 - 19:00
Donderdag Bar: 10:00 - 19:00
Vrijdag Bar: 10:00 - 19:00
Zaterdag Bar: 10:00 - 16:00
Gym: Op afspraak
Volg ons op social media