Eetcafé Tia's Triviant

Info Eetcafé Tia's Triviant Echt

Op zaterdag 17 november Peter Ryan Live (Elvis and more)

Info Eetcafé Tia's Triviant Echt

Vrijdag 21 december Christmas Party!

Christmas Party bij de Triviant vanaf 21u (gratis entree).

Met Jacky Pourchez, Diego Holzken en Patrick Pourchez.

Info Eetcafé Tia's Triviant Echt

Prachtige wandelroutes door natuurgebied De Doort!

In de omgeving kunt u prachtig wandelen door natuurgebied De Doort. Bij ons start wandeling 421 en 1093 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Wandelroute 421 (12 km): http://www.wandelgidszuidlimbu...

Tijdens deze vlakke wandeling wandelt u door de velden naar het gehucht Ophoven. Dan wandelt u over graspaden langs beekjes en mooie vijvers door het natuurgebied De Doort. Het gras kan soms wat hoger staan. Dan wandelt u naar Dieteren. Hier kunt u pauzeren bij het gezellige Boerderijterras Juffrouw zonder Kop (Geopend van 1 mei t/m herfstvak. Zaterdag gesloten). De terugweg is mooier, u wandelt eerst langs een mooie vijver met zitbanken, dan passeert u enkel fraaie vennetjes en een jong bos.

Wandelroute 1093 (14 km): http://www.wandelgidszuidlimbu...

Een afwisselende en gemakkelijke wandeling met onderweg een fijn eetcafé om te pauzeren. U wandelt naar natuurgebied De Doort langs de Middelsgraaf en via leuke bospaadjes komt u aan de rand van Echt. Dan loopt u over graspaadjes naar het centrum waar u kunt pauzeren bij Eetcafé Tias- De Triviant, elke dag open vanaf 11.00 uur. Dan volgt u een mooi graspaadje langs een beekje naar de buurtschap Ophoven en via een veldweg komt u bij de mooie vijver Nieuwe Graaf waar u tussen door loopt. Via graspaadjes langs de Middelsgraaf en een veldweg komt u weer bij het beginpunt. In natuurgebied De Doort kan in de zomer hier en daar hoog gras staan, doe altijd een lange broek aan. Na veel regenval kan het bij de vijvers nat zijn, doe dan hoge schoenen aan. U kunt ook starten bij Eetcafé Tias – De Triviant, start dan bij punt 5.

Info Eetcafé Tia's Triviant Echt

Elke eerste zaterdag van de maand Jamsession en Open Mic Night!

Vanaf 21.u bij de Triviant.

Voor alle muzikanten en muziekliefhebbers.
Iedereen kan gezellig meedoen!

Over Eetcafé Tia's Triviant

Directie en medewerkers heten u van harte welkom. Eet- en feestcafé Tia's Triviant beschikt over twee ingangen, maar de hoofdingang is via Café de Triviant. Service en kwaliteit, gecombineerd met Limburgse gemoedelijkheid vormen een belangrijk deel van onze diensten. Dat u zich thuis voelt, is voor ons van groot belang. Onze medewerkers willen u graag van dienst zijn en kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in ons Eetcafé Tia’s en Eetcafé de Triviant.

Bij ons kan men terecht voor een lekker hapje te eten, maar ook voor een gezellig avondje uit met live optredens. Tevens kunt u bij ons terecht voor feesten en partijen.

Uw gastvrouw en gastheer,

Thea Linssen & Math Verheijen.

Peijerstraat 11
6101 GA, Echt

Maandag 11:00 - 23:00
Dinsdag 11:00 - 23:00
Woensdag 11:00 - 23:00
Donderdag 11:00 - 23:00
Vrijdag 11:00 - 23:00
Zaterdag 11:00 - 01:00
Zondag 11:00 - 23:00
Volg ons op social media