Actie Wijnhuis Heythuysen Heythuysen

Franschhoek Rosé!!!

FRANSCHHOEK CELLARS

"CLUB HOUSE ROSÉ"

Deze wijn heeft haar naam te danken aan het club huis van de Drakenstein Golf club. Gemaakt voor simpel en sociaal genot. De druiven worden met de hand geoogst en de wijngaarden worden geplant op diverse bodemsoorten die specifieke nuances en karakters bieden aan elke groep druiven die bijdragen aan de complexiteit van de wijn.

Een lonkend roze kleur met een zalmkleurig randje, zacht zoete rode kersen en besjes met een geurig parfum die het pallet vullen met sappigheid en een zacht droge afdronk.

Deze rosé is heerlijk met gerookte zalm, sushi, garnalen, gerookte kip en koude vleeswaren.

(actie is geldig tot en met 31 juli, of zolang de voorraad strekt)

Over Wijnhuis Heythuysen

Met ingang van 1 februari 2012 is Wijnhuis Heythuysen in handen van Gradje Nijssen. Hij is voor de meesten geen onbekende. Hij is hier vanaf 2002 werkzaam als bedrijfsleider. Gradje heeft daarvoor enige tijd in de horeca gewerkt en ook een horecaopleiding gevolgd.

Wijnhuis Heythuysen is een speciaalzaak op het gebied van wijnen, (speciaal) bieren, gedistilleerd, relatiegeschenken en delicatessen. Hierin hebben wij een uitgebreid assortiment. Onze speerpunten zijn service en advies. Wij hebben wel degelijk het besef dat we daar onderscheid mee kunnen maken. Wij zijn aangesloten bij “De Wijnproevers”. “De Wijnproevers”  is een groep van 44 zelfstandige slijterijen door heel Nederland die samenwerken en daardoor een optimale kennis en inkoopkracht hebben. Wij selecteren en importeren wereldwijd de mooiste wijnen en bieden U die altijd tegen een aantrekkelijke prijs aan. Een optimale prijs/kwaliteitverhouding is waar “De Wijnproevers” voor staan.

Wij hebben een uitgebreid assortiment wijnen, gedistilleerd, pils, speciaal bieren, frisdrank, alcoholvrije dranken en ga zo maar door. Tevens hebben wij een ruime keuze aan verse kazen, olijven, tapenades en voorverpakte delicatessen. Mochten wij een product niet op voorraad hebben dan krijgen wij wekelijks van diverse leveranciers geleverd en zullen wij altijd proberen dit product voor U te bestellen. Ook zijn wij gespecialiseerd in relatiegeschenken, zowel voor de particulier als bedrijven. Wat betreft het advies kunnen wij natuurlijk niet zonder een gedegen opleiding. Enkele personeelsleden beschikken over diverse vakdiploma’s, waaronder het Wijncertificaat en Slijtersvakdiploma. Gradje Nijssen is zelfs Vinoloog van de Wijnacademie. Heeft U een leuk menu samengesteld, dan kunnen wij U uiteraard ook van een bijpassend wijnadvies voorzien. Wij hebben tevens enkele tapinstallaties en een ruime hoeveelheid statafels die wij verhuren. En haalt U bij ons de drank dan krijgt U er het bijbehorend glaswerk gratis in bruikleen bij. Wij kunnen U een passend advies geven voor U feest of partij, betreffende hoeveelheden en keuzes.
Wij zien U graag eens in onze winkel.

Team Wijnhuis Heythuysen

Nieuws van Wijnhuis Heythuysen
25/06/2018

Wijnhuis Heythuysen is een speciaalzaak op het gebied van wijnen....

Wijnhuis Heythuysen is een speciaalzaak op het gebied van wijnen, (speciaal) bieren, gedistilleerd, relatiegeschenken en delicatessen. Hierin hebben wij een uitgebreid assortiment. Onze speerpunten zijn service en advies. Wij hebben wel degelijk het besef dat we daar onderscheid mee kunnen maken. Wij zijn aangesloten bij “De Wijnproevers”. “De Wijnproevers” is een groep van 44 zelfstandige slijterijen door heel Nederland die samenwerken en daardoor een optimale kennis en inkoopkracht hebben. Wij selecteren...

Lees verder

Stationsstraat 9
6093 BJ, Heythuysen

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Volg ons op social media