Balter blijft Balter! Feestelijke Heropening op 19 maart

12 maart 2019

Balter blijft Balter! Feestelijke Heropening op 19 maart

Feestelijke Heropening: Kom op 19 maart naar Balter.
We hebben verschillende aanbiedingen met Sint Joep + hapje en een drankje.

Balter, aangesloten bij Euronics (United Retail Nederland) gaat vanaf nu Electroworld Balter heten. Alles blijft gelijk. Personeel, klantenservice, zelfs de inkoop organisatie. Alleen binnen de organisatie zijn er wat veranderingen. De klant zal hier weinig van merken.
Het grote voordeel voor de klant is dat Electroworld, waarvan in Nederland meer dan 340 vestigingen zijn, meer kan concurreren met de grote ketens. Ook de uitstraling en de reclame zal meer impact bieden, maar dan wel met de uitstekende service van uw lokale handelaar. Balter blijft dus Balter wat het klantencontact en de service betreft.

Het assortiment wordt nu nog groter en uitgebreider. Naast de samenwerking met Vobiscomputers, laptops, pc’s op maat, tablets e.d. kunnen wij nu nog meer en uitgebreider witgoed bestellen, bezorgen en installeren, zoals wasmachines, drogers, koelkasten, magnetrons, vaatwassers enz. Ook verzorgen wij inbouwapparatuur voor U. Uiteraard nemen wij het oude toestel nog steeds kosteloos retour. In eigen beheer blijven wij daarnaast alle reparaties zelf verzorgen. Ook de reparaties van laptops en computers.
Balter staat al meer dan 60 jaar bekend om goed advies, klantvriendelijke benadering, professionele vakkennis, leveringen aan huis en een perfecte service. Electroworld Balter zal al deze eigenschappen gegarandeerd continueren. De klant blijft koning. Neem gerust eens een kijkje op onze vernieuwde website (elk moment live) of kom naar de winkel in de Paardestraat te Sittard. Het oude vertrouwde adres, alleen nu met een nieuwe uitstraling van Electroworld Balter.