Actie All in Echt Echt

Maak kennis met onze VR Room!

VR Room

All in Echt is aan het vernieuwen en opent een VR Room. Met deze VR Room wordt All in Echt naar een hoger niveau getild. Speel games zoals je ze nog nooit gespeeld en beleefd hebt. Zodra jij een van onze VR brillen opzet komen al jouw fantasieën tot leven. Je krijgt het gevoel dat je onderdeel bent van de game. Baan je een weg door de ruimte en schiet de aanvallende spaceshuttles neer, balanceer op het randje van een van de hoogste gebouwen in New York of slice het fruit van fruitninja in real-life. Het kan nu allemaal bij All in Echt. Terwijl jij gamet kan de rest van jouw vrienden of familie meekijken op grote schermen. Kom langs en neem een kijkje in onze gloednieuwe VR Room voor slechts €19,50 per uur.


*Reserveer onder vermelding van "WinWin Limburg": https://www.allinecht.nl/nl/pr...

Actie All in Echt Echt

Glow in the dark minigolf!

Glowgolf

Nieuw bij All in Echt: Glow in the dark minigolf. Kom langs en neem een kijkje in deze magische onderwaterwereld. Samen met een eigen architect en gerenommeerde decorbouwers hebben wij een unieke Glowgolf kunnen creëren die nergens ter wereld te zien is. Maak een reis door de onderwaterwereld en kom de verloren stad Atlantis tegen, breng een bezoek aan de ijsberen op Antarctica, vindt de schatkist van een gezonken piratenschip en sta oog in oog met een levensechte haai.

De Glow in the Dark golf bestaat uit 18 verschillende holes. Deze holes zijn opgesplitst in 4 thema’s dit zijn: Tropisch, Atlantis, Antarctica en Piraten. De gemiddelde speeltijd bedraagt 1 uur en je kunt nu als spelen voor slechts €7,50. De glowgolf is de ideale groepsactiviteit die geschikt is voor kinderfeestjes en familie-uitjes. Met de komst van deze Glow in the Dark minigolf is All in Echt nog meer uitgegroeid tot het Entertainment center met alles onder een dak.


*Reserveer onder vermelding van "WinWin Limburg": https://www.allinecht.nl/nl/st...

Over All in Echt

Op zoek naar het leukste bedrijfsuitje of een gezellige dag weg met vrienden en familie? Zoek niet langer maar kom naar All in Echt en volg een leuke workshop zoals koken of percussie. Wij hebben voor iedere gelegenheid een ruimte waardoor de beleving compleet wordt, zoals een zakelijke zaal voor vergadering, gezellige café's voor je vrienden of een grote zaal voor een feest. Karten, bowlen of lasergamen kan natuurlijk ook altijd. See you next time bij All in Echt.

Bandertlaan 9
6101 NL, Echt

Maandag 18:00 - 23:00
Dinsdag 18:00 - 23:00
Woensdag 14:00 - 23:00
Donderdag 18:00 - 23:00
Vrijdag 18:00 - 00:00
Zaterdag 13:00 - 00:00
Zondag 11:30 - 23:00
Volg ons op social media